Шофьор помете пешеходец с колата си и избяга

  • 06 януари 2021 16:29

  • 1472
  • 1
Шофьор помете пешеходец с колата си и избяга
© Булфото (архив)

На 01.01.2021 г. в 00, 15 ч. в РУ Берковица е постъпил сигнал за възникнало ПТП между лек автомобил и пешеходец на ул. „България” в гр. Вършец. Това съобщиха от ОДМВР-Монтана.

На място е изпратен дежурен автопатрул на РУ Вършец, който при пристигането си установил 18-годишен пешеходец от курортния град, пострадал при ПТП.

След инцидента автомобилът и водачът не са установени, тъй като веднага напуснали местопроизшествието.

Шофьор осуети полицейска проверка и блъсна патрулка

Пострадалият е посетил ФСМП - гр. Вършец, откъдето е насочен към МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" гр. Монтана и приет за лечение до 04.01.2021 г.

Според съдебно-медицинското удостоверение е с причинена травма, която води до трайно затруднение на движенията на лявата ръка за срок над един месец.

При проведените оперативно-издирвателни мероприятия служители на РУ Вършец установили автора на ПТП-то – 23-годишен жител на врачанското с. Алтимир, водач на лек автомобил "БМВ Е46" с монтанска регистрация.

В хода на извършената проверка е изяснено, че същата нощ в 00,03 ч. при управление на лекия си автомобил 23-годишният навлязъл срещу пътен знак, забраняващ движението, и се е отправил по пешеходната зона на ул. "Република" срещу сградата на общината. По случаите са образувани преписки за повторна проява на хулиганство и нанасяне на средна телесна повреда.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1472 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
позор

2021.02.24 | 21:56

1
Ако го заловят корумпираните ще бавят делото поне 20 години и след това ще го прекратят.

Добави коментар

Водещи новини