Двама наркодилъри арестувани в София

  • 06 януари 2021 16:12

  • 629
  • 1
Двама наркодилъри арестувани в София
© Getty Images/Guliver (архив)

Полицията в София задържа двама мъже, занимаващи се с продажба на наркотици в столицата. При обиските на адреси в столицата са намерени и различни видове дрога.

Акцията започнала, след като от СДВР проверили автомобил на паркинг на бул. "Ботевградско шосе", в който имало трима мъже. В колата са открити малки количества наркотици от различни видове.

При претърсване в жилището на единия от мъжете са намерени още различни видове дрога: марихуана, амфетамини и кокаин.

По време на разследването е изяснено, че младият мъж е вземал дрогата от свой познат от Ловеч, а двамата уреждали сделките си на паркинга на супермаркет в ж.к. "Дървеница" в столицата.

Арестуваха дилъри, пласирали дрога на пловдивски ученици

Доставчикът е бил задържан на паркинга.  При извършените обиски и претърсване в жилище, което е било ползвано в него, полицаите са иззели електронна везна, мобилни телефони и различни пликове с кокаин, марихуана и амфетамини.

По случая тече досъдебно производство.

Последвайте канала на

Novini.bg
629 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
НЕПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.06 | 16:34

1
СЪЗДАВАЩАТА РЕКЕТ РЕПРЕСИИ ХАОС КОРУПЦИЯ И ПРАНЕ НА ПАРИ ПАРТИЯ ГЕРБ И ПАРТИИТЕ НА ФАШИЗМА И РАЗЕДИНЕНИЕТО ВМРО, НФСБ и Атака ПОБЕДИХА ПРОТЕСТА ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И БЕЗ БИЗНЕС ЗАЩОТО ФИРМИТЕ ИМ ФАЛИРАХА А И НЕ УСПЯХА ДА СИ ИЗПЛАТЯТ КРЕДИТИТЕ И СЕГА БАНКИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯТ СЪС ТЯХ НО СЪС БЕЗДЕЙСТВИЕ И МЪЛЧАНИЕ НЯМА ДА ПОБЕДИМ НИТО ФАШИЗМА НА О.П НИТО МУТРАТА ОТ БИВШАТА СИК КОЯТО УСПЯ ДА ОТКРАДНЕ МИЛИАРДИ ЕВРО OT НАС И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ И ТАКА СЪЗДАДЕ ТАЗИ КРИЗА

Добави коментар

Водещи новини