Оперираха простреляната жена на новогодишното хоро в Ловеч

  • 04 януари 2021 20:35

  • 8027
  • 3
Оперираха простреляната жена на новогодишното хоро в Ловеч
© gettyimages

Жената, която бе простреляна на новогодишното хоро в Ловеч е с огнестрелна рана в гръбнака.

Оперирана е в болница в Плевен и животът ѝ е вън от опасност.

Простреляха жена, докато играе хоро на Нова година

Жената беше простреляна, докато играе хоро при посрещането на Новата година. Тежкият случай е заснет случайно с мобилен телефон. Инцидентът се е случил в един от крайните квартали на града.

В първите минути от новата година съседи се събират, за да си я честитят. Те се хващат на хоро, когато изведнъж една от жените се свлича на земята. Първоначално хората смятат, че на 42-годишната Теодора ѝ е прилошало. Впоследствие в Спешна помощ виждат продупченото ѝ яке, както и следите от кръв.

„Гледахме ги как се веселят и виждам как политна и се свлече. То стана за секунди. В първият момент си помислих да не е инсулт. След това видяхме, че тече кръв отляво”, разказа Неврие Сабриева - съседка на пострадалата пред Нова телевизия.

„Аз бях вътре в гаража и беше сложено за почерпка. Изведнъж ми казаха: жена Ви падна. И се затичах и видях, че е паднала. То в клипчето се чува, че някой отзад гърми. Може да е гръмнал някой на посоки”, смята Мирослав Тодоров – съпруг на простреляната.

Куршумът е 22 мм, все още не е изваден от тялото на жената, която обаче е без опасност за живота. Предполага се, че изстрелът е произведен случайно.

От полицията и прокуратурата не коментират случая.

Мая Йорданова
8027 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
НЕПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.05 | 00:23

1
СЪЗДАВАЩАТА РЕКЕТ РЕПРЕСИИ ХАОС КОРУПЦИЯ И ПРАНЕ НА ПАРИ ПАРТИЯ ГЕРБ И ПАРТИИТЕ НА ФАШИЗМА И РАЗЕДИНЕНИЕТО ВМРО, НФСБ и Атака ПОБЕДИХА ПРОТЕСТА ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И БЕЗ БИЗНЕС ЗАЩОТО ФИРМИТЕ ИМ ФАЛИРАХА А И НЕ УСПЯХА ДА СИ ИЗПЛАТЯТ КРЕДИТИТЕ И СЕГА БАНКИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯТ СЪС ТЯХ НО СЪС БЕЗДЕЙСТВИЕ И МЪЛЧАНИЕ НЯМА ДА ПОБЕДИМ НИТО ФАШИЗМА НА О.П НИТО МУТРАТА ОТ БИВШАТА СИК КОЯТО УСПЯ ДА ОТКРАДНЕ МИЛИАРДИ ЕВРО OT НАС И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ И ТАКА СЪЗДАДЕ ТАЗИ КРИЗА
bas

2021.01.05 | 12:54

3
стига спами ма-мка ти кати-лска недоклатена, платен на-еб-ан трол
Lissa

2021.01.05 | 00:31

2
Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Добави коментар

Водещи новини