Вандалски акт срещу офиса на ГЕРБ в Ямбол

В нощта на 2 срещу 3 декември, около 3 часа, над офиса на ПП ГЕРБ в Ямбол е извършен вандалски акт. Офисът на ул. „Търговска“ 2 е полят с запалима течност, вероятно бензин и запален.

Това написаха от ГЕРБ-Ямбол в социалната мрежа Фейсбук. Ето какво споделиха още от политическата партия:

„Политическа провокация, вандалщина или нещо друго ще установят органите на реда. Иззети са записите от камерите на сградата. Надяваме се, че извършителят или извършителите, както и подстрекателите и поръчителите, ако има такива, да бъдат бързо установени“, каза след огледа председателят на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ Ямбол Александър Стойков.

Изпочупиха офис на ГЕРБ в София, петима вандали са задържани

Нанесени са щети по сградата и входа на офиса. Той е даден на ПП ГЕРБ за ползване, като парламентарно представена партия. За радост огънят не е успял да навлезе навътре в помещението и унищожи техника и оборудване на партията. Председателят на ПП ГЕРБ Ямбол, сподели, че офисът се ползва активно и почти всяка вечер там се събират партийни членове и симпатизанти. Оглед на мястото и на щетите е извършен от органите на МВР и следствието. Иззети са материали. Случаят се разследва.

„ПП ГЕРБ Ямбол категорично осъжда този вандалски акт. И заявяваме, че подобни посегателства противоречат на принципите на правовата държава и отношенията в нашето общество. Това за нас са неприемливи начини на действия, спрямо която и да е политическа структура“, каза още Александър Стойков и допълни „Ако някой иска ГЕРБ да се страхува, това няма да стане. Ще продължим да работим за поетите ангажименти и реализирането им на местно ниво.“

Вандалско посегателство на офис на ГЕРБ в Ямбол ПП ГЕРБ Ямбол категорично осъжда вандалския акт! В нощта на 2 срещу 3...

Публикувахте от ПП ГЕРБ ЯМБОЛ в Четвъртък, 3 декември 2020 г.

Коментари

  1. 2020.12.04 | 13:57
    ГЕРБ и БСП били в комбина, а? Ами защо тогава бесепарите агонизират от ужас? Скоро ще ровят в контейнери до циганите.
  2. 2020.12.04 | 13:55
    България е на прав път, щом руските фашисти на БСП, Отровените глупаци, Мазолова и Слави Трифонов пищят от ужас. Вече няма да ни управляват такива крадливи наглеци и глупаци. #оставканаБСП, #оставканаРадев, #оставканаДПС.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет