Продавачка и клиент в магазин задържаха крадец

  • 17 ноември 2020 21:07

  • 1440
  • 1
Продавачка и клиент в магазин задържаха крадец
© Кадър: Нова телевизия

Продавачка и клиент в плод и зеленчук задържаха крадец след кратка гонка и сбиване на улицата. Повиканите на място полицаи установили, че хванатият при "гражданския арест" е с богато криминално минало и многократно осъждан за кражби.

Малко преди 12:00 часа в поредния си работен ден Янка Владимирова получила стока и платила на дистрибуторите. Оставила портфейла си на масата зад щанда, за да обслужи чакащ клиент. В същото време в обекта влязъл и крадецът.

"Той идва и ми иска яйца и аз излизам, за да му дам един картон с яйца, той през това време явно е огледал. Видял е явно портфейла и вече се чуди какво да ме забаламоса", разказа продавачката.

Побързал да напусна магазина. 48-годишната жена погледнала към масичката и видяла, че портфейлът липсва. В него имало 550 лева, дебитни карти и лични документи.

Млад мъж ограби продавачка в магазин за домашни потреби в Пловдив

Янка го настигнала и го попитала взел ли е нещо от магазина. Мъжът отрекъл. Жената отново влязла в обекта и като се уверила,че има кражба, викнала за помощ. Клиент се притекъл и двамата отново настигнали мъжа. Съсед също се притекъл на помощ и така крадецът бил задържан до идването на полицията.

Униформените открили портфейла в бельото му. Установили,че е техен стар познайник, многократно задържан и осъждан за дребни кражби.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1440 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гошо

2020.11.17 | 22:49

1
Браво на продавачката.

Добави коментар

Водещи новини