Спецакция тече на АМ "Марица" край Любимец

  • 07 октомври 2020 11:43

  • 1266
  • 3
Спецакция тече на АМ "Марица" край Любимец
© Булфото (архив)

Специализирана полицейска операция по разкриване на престъпления за противодействие на незаконната миграция и трафика на хора, държане и разпространение на наркотици, вещно укриване и акцизни стоки без бандерол започна тази сутрин на километър 83 от автомагистрала "Марица" след пътен възел "Любимец" в посока Хасково, съобщи ОД на МВР - Хасково.

Полицейски действия са за установяване и задържане на незаконно пребиваващи чужденци и на лица, съпричастни към каналджийска дейност, лица, обявени за местно и общодържавно издирване и такива, укриващи се от наказателно преследване, поясниха от полицията.

В операцията участват служители на хасковската дирекция на МВР и колегите им от РД "Гранична полиция" - Смолян, включени са били и служебни кучета.

Използват се електронни и технически средства, автотранспортна техника, хеликоптер, газ анализатори и средства за комуникация.

При акция на Пътна полиция са арестувани 8 водачи заради алкохол в Хасковска област

Акцията продължава и в момента и ще продължи до ранния следобед, допълниха от пресцентъра на полицията.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1266 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ченгю

2020.10.07 | 13:13

3
и хубава работа ,да се знай от там да не се минава много умно ,тъпи тъпи по цялата глава
бг уй

2020.10.07 | 13:10

2
георги топузов .един педал дето колегите му го ебъ т , педалче баце комплексирано взема подкупи от циганите и не само ,а жена му я трещат мангалите яко
Няма такава държава

2020.10.07 | 13:08

1
Идиоти,като знаят престъпниците че има акция кои ще мине оттам,еи умряла държава,прост народ,некадърни и продажни управляващи

Добави коментар

Водещи новини