Закопчаха двама мъже - дилър и собственик на малка плантация с марихуана

  • 06 октомври 2020 13:35

  • 297
  • 0
Закопчаха двама мъже - дилър и собственик на малка плантация с марихуана
© Pixabay

Двама мъже - дилър и собственик на малка плантация с марихуана са задържани в полицейския арест на РУ в Стамболийски, съобщиха от пресцентъра на полицията.

При проверка в населеното място, на таванско помещение в триетажна къща, са открити току- що отрязани свежи растения от рода на конопа. Стръковете са били с височина между 1,05 и 1,75 метра, а собственикът им грижливо ги бил подготвил за изсушаване, окачвайки ги на въжета.

В хода на предприетите процесуално следствени действия е установено, че 41 годишният мъж, който обитавал постройката, отглеждал растенията в малка плантация в запустяла нива в местността Паша махала, в землището на село Цалапица. Задържаният мъж има предишни криминални прояви по линия на наркоразпространението. Само ден преди това служители на криминална полиция в управлението задържали в градския парк и 37 годишен уличен дилър.

При последвало претърсване в дома му служителите на реда открили марихуана с тегло 223 гр. Наркотикът бил открит в холна секция, а изсушената листна маса била подготвена и предназначена за улично разпространение. По случаите, под надзора на прокуратурата, са образувани бързи производства.

Последвайте канала на

Novini.bg
297 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини