Мъж е задържан в Слънчев бряг след преследване с полицията

  • 29 септември 2020 08:29

  • 492
  • 0
Мъж е задържан в Слънчев бряг след преследване с полицията
© Pixabay

Мъж е задържан в Слънчев бряг след преследване с полицията. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас.

На 28 септември т.г. около 03.20 часа на главната алея до спирка "Палма" в Слънчев бряг, служители от Районно управление - Несебър подали сигнал със стоп-палка за спиране на лек автомобил "Мерцедес", със старозагорска регистрация, движещ се в посока Несебър. Водачът на автомобила не се подчинил на полицейските разпореждания и продължил движението си, като е спрян до входа на ресторант "Кондор".

Установено е, че автомобила е шофиран от 27 годишен старозагорец. Водачът е тестван за употреба на алкохол (дрегерът отчел - 1,93 промила). Старозагорецът е отведен за вземане на кръвна проба за химически анализ, като при слизане от служебния автомобил пред входа на Центъра за спешна медицинска помощ в Несебър (след като са му свалени помощните средства (белезниците)), побягнал в посока ул. "Иван Вазов".

След кратко преследване и възпроизведени изстрели със стоп-патрони със служебното оръжие във въздуха, старозагорецът е задържан в близост до хотел "Виго". По случая е образувано е бързо производство.

Последвайте канала на

Novini.bg
492 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини