Дядото на малкия Мехмед: Детето е отвлечено

Детето е отвлечено. Нямам никакви съмнения. Това каза в предаването "България в 60 минути" по БНТ Мехмед Юркин, дядо на 2-годишния Мехмед от Якоруда, който изчезна  в сряда вечерта и беше открит близо 24 часа по-късно след мащабно издирване.

До последния момент детето беше при мен. В последния момент изчезна безследно. Остана самичко за не повече от три минути.  Как може дете на две години и седем месеца да извърви 5 км през нощта самичко, посочи той.

Отвличането не е случайно, обмислено е. Това е извършено от някой непознат, който иска да разруши семейството ни, подчерта Юркин.

Издирват със следови кучета малко дете, изчезнало в Якоруда

И според Зия Юркин - бащата на малкия Мехмед, детето е отвлечено. Нямам съмнение към никого, но органите на реда трябва да си свършат работата, за да бъде наказан този човек, заяви мъжът.

Мехмед ще си дойде утре, в 10 часа ще ходя заедно с полицаите да го взема. В момента е в болницата в Разлог, каза още Зия Юркин.

Коментари

 1. 2020.09.26 | 11:49
  Този да внимава, какво приказва, че мутро-милиционерите не обичат, да им се разкриват постановките пред хората. Само техните версии по случая се разминават. И не им е за първи път.
 2. 2020.09.25 | 18:17
  ...,че полицаите и следовите кучета се натъкват на изчезналото дете,точно когато горският надзираъел го е прегърнал и спасява,давайки му първа помощ...!Върви доказвай после,че не го е отвлякъл той...
 3. 2020.09.25 | 17:37
  моля ви , стига вече , не ни се слуша вече за мехмед нито за мюмюн нито за хасан , покръстете се помаци ! яжте сланина!
  1. 2020.09.25 | 17:54
   е това е коментар• точно на място. хадан масан нямат място тук
 4. 2020.09.25 | 17:31
  добро не сме видели вече 31г.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет