Заловиха крадци в Пловдив, издирват ограбената жена

Пловдивчанка на възраст около 65-70 години е била ограбена на територията на парк Бунарджика, но не е подала сигнал в полицията. Извършителите, обаче, са задържани.

Престъплението е извършено на 25 август в близост до чешма, на около 20 метра от Търговската гимназия, където жената се разхождала със своя 30-35 годишна приятелка.

Двама маскирани братя вързаха и ограбиха старица в Пернишко

Момчета се приближили към двете жени, едното издърпало синджира и заедно побягнали към бул. „Руски“. В началото на септември във Второ РУ за извършен грабеж са задържани две момчета на възраст 20 и 22 години от Пловдив, събщава Марица.

При проведени беседи момчетата признали, че преди около месец са откраднали златен синджир от възрастна жена, която се разхождала в парк Бунарджика. От накита, който оставили в заложна къща получили 425 лв. В хода на последвалите действия са иззети записите на охранителни камери на „Общинска охрана“, монтирани в парка.

До днес потърпевшата не е подала в полицията сигнал за извършения грабеж. Полицията търси съдействие относно установяване на самоличността на жените.

Всеки, който разполага с данни за двете жени от снимката, може да сигнализирате на тел.112, 032/ 932002 или в най – близкото районно управление, като анонимността е гарантирана.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет