ВМРО: Цигани сякоха с мачете мъж в Роман

Крайно време е правителството да приеме Концепцията за интеграция на маргинализираните цигански общности.

С такава остра позиция излизат депутатите от ВМРО след сигнал, подаден до народния представител от Враца Красимир Богданов от съсечения Калин ХристовКалин Христов Калин Христов е министър на финансите на България от 12 март до 29 май 2013 г.   Калин Христов.

Ситуацията се развира на 14.09.2020 г. в град Роман. Според разказа в следобедните часове мъжът вижда млад циганин да се навърта около къщата му. Същият преди няколко месеца влиза в същата къща през нощта с цел грабеж. В деня на спречкването Калин го вижда на видеокамерите и излиза да му потърси отговорност. При възникналото пререкание Калин удря няколко шамара на циганина. Той го заплашва, че ще го заколят.

Около 19.30 ч. същият циганин идва заедно с баща си и дядо си. Калоян излиза да се разберат. Той работи като охранител и е въоръжен с огнестрелно оръжие. Въпреки това не използва пистолета си, знаейки какви последствия може да има това за него.

За изненада обаче бащата изважда мачете и го удря по главата, след което сече ръцете му и взима пистолета.

Благодарение на бързата намеса на съседите на пострадалия той остава жив.

Калоян е приет в неврохирургията на столична болница с рани по главата, прерязани кръвоносни съдове и сухожилия. След тежката операция не е ясно дали ръката му ще може да се възстанови.

Даваме гласност на поредната брутална саморазправа на маргинални групи с обикновени граждани едва днес, тъй като Калин беше изписан вчера от болничното заведение. Още по-скандален е фактът, че тази фамилия е известна в региона с кражбите, заплахите и насилието.

Това не е първо нападение на „Лисиците“, както са известни в града.

Обществено известни станаха и случаят с друг пребит от тях младеж от град Роман и нападението, отново с мачете, над горски полицаи до село Струпец.

Излишно е отново да изброяваме дългия списък с убитите, изнасилените, пребитите и ограбените от самозабравили се маргинални индивиди. Ами грабежите и незаконната сеч? Това вече не трябва да се търпи!, посочват от ВМРО.

Неслучайно от години настояваме да се разширят пределите на неизбежната отбрана. Радваме се, че поне вратичката за намаляване на присъдата на такива изверги беше затворена миналата година. Но за това трябваше да се борим години наред, докато бъдем чути. Години, в които Вероника, Виктория, Алекс, Кристин и още десетки останали неизвестни за обществото, но трайно запечатани в статистиката невинни жертви бяха лишени по изключително жесток начин от правото си на живот.

От ВМРО посочват: Напълно подкрепяме и зачестилите акции на прокуратурата срещу организирани групи и кланове цигани, които вилнеят из селата. Но очевидно е вече за всички, че с частични действия ситуацията в страната не може да бъде овладяна. Неслучайно говорим за прекратяване на социалния паразитизъм и реалното интегриране на маргиналните групи в обществото чрез образование и труд. Т.нар. интеграционен модел, от който знайни и незнайни НПО-та усвоиха десетки милиони левове, е напълно провален. Нужна е изцяло нова Концепция за справяне с несоциализираните маси, които отдавна постепенно завладяват страната ни. При тази демографска криза е въпрос на десетилетие българите да станем малцинство в България. Говорим за стратегии, говорим за образователни и съдебни реформи. Ако те не бъдат подплатени от реален план за спиране на пълзящата десоциализация на маргинализираните в страната, всичко това ще си останат само едни добри пожелания. Уважаеми министри и народни представители, помислете какво се случва в малките населени места. Помислете как живеят нормалните хора там. Ако нямате реална представа, ние ще Ви кажем – в страх и отчаяние. Призоваваме Ви – нека в името на хората, в името на Родината ни, да загърбим тясно партийните интереси и да започнем реална работа по приемането и прилагането на изработената от заместник министър-председателя по обществен ред и сигурността, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността Концепция за цялостното справяне с несоциализираните (маргинализирани) групи.

Народният представител от ВМРО Красимир Богданов ще внесе и питане към министъра на вътрешните работи каква е ситуацията в страната и какви действия възнамерява да предприеме полицията за защита на хората от маргиналните субекти по места. Защото ако вчера Калин е извадил „късмет“ да оцелее, то утре някой друг млад българин може да го няма и да бъде посечен фатално от озверял десоциализиран индивид.

Коментари

 1. 2020.09.23 | 15:27
  ВРЕМЕ Е ДА НАСЕЧЕТЕ С МАЧЕТЕ БОРИСОВ И КЛИКАТА МУ! ВРЕМЕ Е ВАНА СЪС СЯРНА КИСЕЛИНА ЗА ЛАЙ...НЯ..НИЯ ПЕ..ДЕ..РАСТ КАРАКАЧАНОВ!!!!!!!!!!!
  1. 2020.09.24 | 15:02
   НАЙ ДОБРЕ Е ДА НАСЕЧАТ ТАКИВА УРОДИ КАТО ТЕБ, ЛУМПЕНИ- АНТИБЪЛГАРИ.
 2. 2020.09.24 | 12:46
  Интересно ми е какво ще направят на мангала! И за зоопарка не стават тези примати! По грозно и уродливо едноклетъчно няма.
 3. 2020.09.23 | 17:25
  Гешев, кво става бе? А сега ги арестувай и да почваме да ги храним и дундуркаме в затвора.
 4. 2020.09.23 | 17:18
  ДПС е гарант за етнически войни всеки ден. Време е офисите на ДПС да бъдат запалени и изпочупени.
 5. 2020.09.23 | 17:12
  Колете ги и вие. Време е за дезинтеграция. Това отдавна е нетърпимо.
 6. 2020.09.23 | 15:59
  Когато раята от бълхарския етнос разбере,че свещения хелекторат на цар бейбе и недосегаем,ще му е по-лесно да живее...
 7. 2020.09.23 | 14:02
  Оръжие не се носи за красота, използва се по предназначение.
  1. 2020.09.23 | 15:58
   Със оръжие се въвежда наи добрия ред
 8. 2020.09.23 | 15:54
  Само в тази скапана държава неважът законите на ООН ,а сме член.
 9. 2020.09.23 | 14:18
  Със какво право ще го шамаросва кои му дава това право не е влязъл нито във двора нито във къщата затова ,че мрази циганите които търси намира но пак му пожелавам бързо оздравяване
  1. 2020.09.23 | 15:36
   еииии данчо.ти къв си бе мангал или българин??Смърт за долната мангалска измет .Абе бесила трябва във всяко населено място и обесени и разчекнати долните мангали
  2. 2020.09.23 | 15:00
   ei Dancho ne shamari a s edna traba zaslujava da go stroshi celia
 10. 2020.09.23 | 14:57
  Марш в Индия сган недна.
 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет