Задържаха контрабандни сексстимуланти на "Капитан Андреево"

Митнически служители на ГКПП Капитан Андреево откриха голямо количество контрабандни сексуални стимуланти в лек автомобил, съобщиха от Агенция "Митници". Колата с чуждестранна регистрация е пристигнала на митническия пункт на 15 септември на трасе за входящи леки автомобили от Турция.

Шофьорът, турски гражданин, е пътувал в автомобила със семейството си за Германия. На българския митнически пункт той и пътниците са заявили, че нямат нищо за деклариране. Митническите служители обаче откриват при извършената проверка, укрити на различни места в личен багаж в автомобила, 150 кутии с общо 1050 сашета лекарствен продукт с надписи "KAMAGRA" - вид сексстимулант.

В личен багаж в автомобила са били открити също и пакети с 2 кг нарязан тютюн за пушене и 800 къса /40 кутии/ цигари без български акцизен бандерол. Установено е било, че недекларираните стоки са собственост на шофьора на автомобила - турски гражданин с инициали М.Т. Срещу него са били съставени два акта за пренасянето на акцизните стоки и на лекарствените средства в нарушение на Закона за митниците.

Цигари и тютюн, натъпкани в бойлери и опаковани като тонер задържаха митничари

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет