Тежко е състоянието на ранените при тежката катастрофа в Айтос

  • 12 септември 2020 08:36

  • 9528
  • 2
Тежко е състоянието на ранените при тежката катастрофа в Айтос
© Булфото/архив

Все още е тежко състоянието на една от пострадалите при тежката катастрофа в Айтос.

ТИР помете 11 коли в Айтос, жена изгоря в един от автомобилите

Вчера дрогиран шофьор на ТИР помете с висока скорост 12 автомобила в града. Тестът за алкохол и наркотици отчете наличие на мета-амфетамин в кръвта.

По последна информация Окръжната прокуратура в Бургас ще поиска най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража. При инцидента 28-годишна жена загина, а други 5-ма души са в болница.

Една от ранените е 35-годишна бременна жена от Айтос. Тя е в изключително тежко състояние, а лекарите се борят за живота на бебето. В шокова зала е настанен и втория пострадал, който е с мозъчна контузия и множество фрактури. Другите трима ранени при вчерашния инцидент са приети в Отделенията по хирургия и неврохирургия, а състоянието им е стабилно. Вчера следобяд шестия от настанените пострадали е изписан за домашно лечение, предаде БНТ.

Последвайте канала на

Novini.bg
9528 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.09.12 | 10:16

1
Затвор и кастриране. Такива не трябва да се размножават.

2020.09.12 | 12:19

2
Правилно! Но ако санкциите бяха сериозни и съдът след 3-4 години дела не намаляваше присъдата до подписка или условна, нямаше да има такива тежки катастрофи?! Да катострофират българи по европейските пътища?! Слечайност е, и не защото те са по-добри, а защото там недисциплинираният българин спазва правилата и ограниченията в скоростта, защото знае, че няма да му се размине, у нас - слободия в съда!

Добави коментар

Водещи новини