Мъж забрави портмонето си пълно с евро на каса, измамница излъга, че му е жена - открадна го

  • 01 септември 2020 11:22

  • 10729
  • 0
Мъж забрави портмонето си пълно с евро на каса, измамница излъга, че му е жена - открадна го
© Pixabay

На 31.08.2020 г. около 19,30 ч. на бензиностанция в гр. Берковица 33-годишен берковски жител забравил на каса за заплащане на гориво портмонето си със сумата от 220 евро, лична карта и СУМПС. Това съобщиха от ОДМВР-Монтана. 

Вещите били оставени при 48-годишната касиерка от гр. Берковица. Около 20,00 ч. в бензиностанцията дошла жена, която живеела в същия квартал „Раковица” като собственика на портмонето, била наблизо и била забелязала, че мъжът забравил портмонето си.

Ефективно наказание за рецидивист за кражба на пари в с. Лютиброд

Тя заблудила касиерката, че портмонето е на съпруга й и го взела. Впоследствие бил подаден сигнал на ЕЕН 112 от 33-годишния собственик на портмонето, при което е установено, че е извършена измама.

При проведените оперативно-издирвателни мероприятия служители на РУ Берковица установили извършителката - 39-годишна жителка на гр. Берковица, криминално проявената и осъждана. Тя е направила пълни самопризнания. Портмонето е иззето и върнато без липси на собственика.

Извършителката е задържана за срок до 24 ч. в РУ Берковица. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 209, ал. 1 от НК.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
10729 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини