Кучкар преби мъж, направил му забележка за кучетата

Собственик на 4 домашни кучета от кв. „Люлин” преби човек, който си позволил да му направи забележка, че животните лаят и нападат хората в квартала. Инцидентът станал, след като жена била нападната от четириногите, а пострадалият се опитал да й помогне.

Всичко започнало пред блок 437 в софийския квартал „Люлин”, разказа Мария Бояджиева пред БТВ. Тя обясни, че две от кучетата били пуснати без каишка, а другите две били свободни. Едното от животните било агресивно и се опитало да я нападне. „Те не се подлагаха на никакви команди. Собственикът също беше видимо агресивен”, каза Бояджиева.

Свидетели на случката стават поне 10 мъже, които са наоколо в момента. Само един обаче решил да помогне на жената. Човекът направил забележка на собственика на кучетата да ги върже. В отговор последвали няколко удара в лицето му. Пострадалият е приет в "Пирогов" с разкъсана буза, счупена долна челюст и счупен пръст. След побоя, агресорът стоварил тялото на пребития върху капака на една кола, разказа Мария Бояджиева.

Собственикът на кучетата е задържан и към момента се води досъдебно производство за средна телесна повреда, заяви разследващият полицай от 9-о РУП Юлия Цончева. Нападателят е на 22 години и е безработен. От полицията разкриха, че е пребил човек само няколко дни преди инцидента.

Човекът, застъпил се за нападнатата жена е 38-годишен авиационен инженер, баща на две деца.

Коментари

 1. 2013.01.01 | 22:03
  тоя с кучетата май ското не е ял бой хахаха ръчичките ще му счупя
 2. 2013.01.01 | 22:03
  100 % съм съгласен с изказването ти !!! Доколкото до СОНИ :)))) ще има и за него лошо... то само ще си определи как да се прояви. PEACE!
 3. 2013.01.01 | 22:03
  Просто е , не си попаднал на когото трябва за да го набиеш .
  1. 2013.01.01 | 22:00
   Намери го!!! Моля те, намери го!!! Свърши едно наистина полезно дело, много жени и майки ще сме ти благодарни, защото няма мъже изглежда, които да ни защитят.
 4. 2013.01.01 | 22:02
  Е то в люлин такива отрепки преобладават ! От полицията разкрили че през неколко дена пребива хора за удоволствие ! Тва полиция ли е или статистически институт ??? Как си си изкарват прехраната тези куки ? С подкупи ?
  1. 2013.01.01 | 22:02
   Какво друго трябва да направи полицията според теб, умнико? Тъпанара е бил задържан за подобно деяние и не му е взета прокурорска мярка! Кварталния да си го закара вкъщи ли? Или след всяко безмозъчно говедо да вървят по двама полицаи да го пазят, за да не извърши поредната простотия?
 5. 2013.01.01 | 22:02
  Какво значи"две от кучетата били пуснати без каишка, а другите две били свободни."Според мен излиза,че всички са били пуснати!!!
 6. 2013.01.01 | 22:01
  Бях на случая, доста са извъртяни нещата. Тази крещящата и авио инженера са гаджета и те предизвикаха скандала. Момчето просто си разхождаше кучетата, сред тях няма питбули, а и всички от блока ги галят.
  1. 2013.01.01 | 22:01
   Ти ли си кучкаря -побойник ? Зле се прикриваш!
 7. 2013.01.01 | 22:00
  Аз като собственик на куче не съм убеден, че събитията са такива каквито са описани в статията. Първо - знам как медийте обичат да пускат такива провокативни статии свързани с нашумелите теми на деня. Второ като собственик на куче не вярвам, че може кучето ти да прояви агресия и стопанина да остане безразличен, най-малкото защото знае, че може да приспят кучето му. Трето знам какво е отношението на околните, когато си разхождам кучето. На мен наскоро ми се наложи да се разправям с един такъв човек, който без никаква причина започна да ми държи сметка. Отидох до магазин и трябваше да звържа кучето си на страни кадето не минават хора, не защото е агресивно, ами за да не изплаши някого, и го откачих от повода само за да мога да го завържа (няма да ми отнеме и минута) и се появява някакав дядка, който започва да ме пита с такъв агресивен тон защо съм бил пускал кучето свободно. Аз се опитвам да го игнорирам, обаче минава и втори човек, който пък влиза в ролята на умиротворител и пита дядото какъв бил проблема. Отне ми повече време да им се обяснявам отколкото щеше да ми отнеме да си вляза в магазина да си напазарувам и да замина. Много съм съгласен, че кучетата не трябва да се пускат без повод, дори и да са много добрички, защото просто някой може да се оплаши, а и ходят по нужда там където играят децата. Виновни обаче са не стопаните а общините, тъй като няма места, които да са обозначени за разхождане за кучета.
 8. 2013.01.01 | 21:59
  КУЧКАРЯ ДА БЪДЕ НАРЯЗАН НА ПАРЧЕНЦА И РАЗБЪРКАН С ОТРОВА СЛЕД КОЕТА ДА БЪДАТ НАХРАНЕНИ МАСТИЙТЕ МУ
 9. 2013.01.01 | 21:59
  Побойника да поработи в каторга. Вместо да се оплакват, че нямало пари за издръжка на затворниците да ги впрегнат на работа в ползу родину. И без това имаме да наваксваме с магистралите, има много за копане и камъни за трошене. Псетата ако са ухапали да заминават за прераждане.
 10. 2013.01.01 | 21:59
  Кучетата тук са само повод. Изродът е двадесет и две годишния дебил. Знам, че ще прозвучи крайно, но мисля, че подобна твар трябва просто да се разстреля /в случая заедно с кучетата/. Не мисля, че някога ще се очовечи, просто защото съгурно никога не е бил човечен. Аз също съм без работа от известно време, но търся нова, а не бия хората.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет