Автомобил падна в р. Струма, в Кресненското дефиле

  • 09 август 2020 20:09

  • 5144
  • 4
Автомобил падна в р. Струма, в Кресненското дефиле
© Булфото

Мъж е загинал, след като автомобилът му е паднал в коритото на река Струма в района на Кресна, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Около 16.30 часа е получен сигнал за това, че в коритото на реката е забелязан лек автомобил "Мерцедес".

От полицията съобщават, че са предприети незабавни действия по изваждането на автомобила, в който е бил 30-годишният му водач от село Микрево.

Мъжът е открит мъртъв. Към момента няма данни за други пътуващи лица в автомобила, допълват от полицията. Работата по случая продължава.

Възстановено e движението по път I-1 Благоевград - Кресна в Кресненското дефиле, съобщи пресцентърът на Агенция "Пътна инфраструктура".

Последвайте канала на

Novini.bg
5144 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Скерал Бег

2020.08.10 | 10:54

4
Трябва от ЕС да проверяват ширината на пътищата и магистралите ни, както и качеството на асфалта. Защото корумпираните с партийните фирми пълнят чекмеджета с пари, злато и ценна валута. Заради такива престъпници няма да ни приемат в Евро зоната както и в Шенгенското пространство. За корумпираните политици е по важно комисионните от далавери, отколкото сигурността по пътищата. Затворите са и за тези с имунитет. Защото имунитета създава престъпници.
Ивет Софийска

2020.08.10 | 10:44

3
В средните учулища трябва задължително да се изучава като предмет; закон, правилник и кормуване. Когато завършват трябва да се явяват на изпит за да изкарат книжка за управление на МПС. Но средното образование трябва да е задължително. Защото има племена които не могат да четат и да пишат.
Ей

2020.08.10 | 06:59

2
БЪЛГАРО СЪБУДЕТЕ СЕ КПМУНИСТИТЕ НАЧЕЛО С РАДЕВ МАНОЛОВА НИНОВА ИСКАТ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА И ДА НИ НАПРАВЯТ ОТНОВО ВАСАЛИ НА КОМУНЯГИТЕ ОТ москва
Lisa

2020.08.10 | 01:39

1
Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com

Добави коментар

Водещи новини