Бивш мъж на прегазена на пътя: Убиецът да обясни на дъщеря ни защо майка ѝ е мъртва

  • 02 август 2020 20:33

  • 48302
  • 4
Бивш мъж на прегазена на пътя: Убиецът да обясни на дъщеря ни защо майка ѝ е мъртва
© Нова телевизия

Искам убиецът на Юлия да застане очи в очи с дъщеря ни и да и каже защо майка ѝ е мъртва?! Така бившият съпруг на 34-годишната Юлия, която бе прегазена на пътя Созопол-Приморско, призова всеки, който има информация, да се свърже с него или с полицията.

,,Оставяш едно дете без майка си. Защо? От страх. Аз така го разбирам. Не го беше страх да остави едно дете без  майка. Ама сега го е страх да се покаже. Поеми си отговорността!'', разказа за Нова телевизия бившия съпруг на трагично загиналата жена.

В края на миналата седмица младата жена почина, след като бе блъсната от два автомобила в рамките на няколко минути. Шофьорът, който пръв я блъснал, още се издирва. Няма свидетели на случилото се, освен разказа на таксиметров шофьор, както и показанията на втория водач, който ударил жената малко преди да издъхне.

Тежка катастрофа между Созопол и Приморско, 34-годишна жена загина

Юлия Ангелова е починала след множество травми. Тя бе майка на 9-годишно момиче.  Цветелин Цеков е баща на детето и неин бивш съпруг. Той е полицай и смята да търси истината докрай за смъртта на майката на детето му. 

Беше ми бивша съпруга, но ние с нея бяхме приятели. Нищо, че сме разведени от 2011 година. Когато отидохме, колата ѝ беше паркирана в къмпинга. Дрехите ѝ в една каравана бяха. Сама е била. Ходила е на плаж. Нищо необичайно за нея. Тя обичаше морето, обичаше да плува. Дъщеря ми просто не пожела да отиде с нея. И тя отиде сама. Това е… Просто искам този човек да се покаже! Ако гледа и вижда всичко това, което го говорим…Нека да излезе! Нека да каже! Да каже какво се е случило, защото ако го изправя него срещу дъщеря ми… Би ли могъл да ѝ обясни какво става? Дали ще намери тези сили? Без да ѝ е баща…Не е честно!, разказа още мъжът.

Последвайте канала на

Novini.bg
48302 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2020.08.03 | 08:08

4
В нашето законодателство има пропуски и то големи. Такива като таксиметровия шофьор трябва да отговарят. Алчността му в случая струва живота на една млада жена, и прекършеното детство на нейното дете. Също и нещастниците, които тормозят до степен, че да доведат някого до самоубийство. За съжаление в нашата страна тезина престъпници остават ненаказани. За разлика от останалия свят
Lisa

2020.08.03 | 02:43

3
Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в -- Sexcris.Com
Х

2020.08.02 | 23:05

2
до таткото : Има няма бог.. незная друже. Но в едно нещо вярвам - ИМА ВИДОВ ДЕН !! РАЗБЕРЕШ ИЛИ ПЪК - НЕ... ИЗРОДА ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАН!!! /ДЕРЗАЙ... И ВЯРВАЙ!! /
зелено чооовече

2020.08.02 | 22:19

1
Виновните са много, системата,родителите му учителите възпитатели ,който го е учил да шофира и който му е дал книжка за кола.и после той самият ,като нечовек ,отнел живот разбил още няколко живота и избягал скрил се ,от отговорност от некефещата го изведнъж реалност,а детето бившият и родители роднини на убитата да живеят в тяхната унищожена реалност и изкоренен майчин живот.

Добави коментар

Водещи новини