Майка опита да внесе хероин на сина си в ареста

  • 29 юли 2020 14:28

  • 1192
  • 0
Майка опита да внесе хероин на сина си в ареста
© Pixabay

Майка опита да внесе на сина си хероин в ареста, като скрила наркотика в маратонка. Количеството от 0,5 грама било открито от надзирателите, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Русе.

При спецоперация срещу наркоразпространението в Русе на 16 юли т.г. са задържани 35-годишен мъж и три жени – на 20, 24 и 27 години. Мярка за неотклонение „задържане под стража“ е наложена само на мъжа, който е син на 69-годишната русенка. На 25 юли тя посетила ареста, за да занесе на сина си дрехи и обувки, като сложила хероин в едната маратонка, пише "Монитор".

Новозагорка остава зад решетките за разпространение на хероин

На майката е наложена мярка „парична гаранция“. Предстои да бъде изяснена съпричастността на жената към престъпната дейност на сина й.

В хода на операцията на 16 юли на адреси в Русе бяха открити 50 г суха тревна маса, реагирала при полеви тест на марихуана, 160 г метамфетамин, 2 г хероин, 2 г пико, прибори за разфасоване и разтегляне на наркотиците, както и мобилни комуникатори. Работата по случая продължи под надзора на Окръжната прокуратура в Русе, като са извършени още обиски и претърсвания. В избени помещения на ул. „Тулча“ са открити и иззети още 43 г хероин и електронна везна.

Последвайте канала на

Novini.bg
1192 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини