Махат незаконни постройки в старозагорския квартал "Лозенец"

  • 29 юли 2020 11:06

  • 1236
  • 1
Махат незаконни постройки в старозагорския квартал "Лозенец"
© Булфото (архив)

На 4 август от 9.00 часа, община Стара Загора ще започне принудително събаряне на незаконни постройки от източната страна на ул. "Витоша" до Стрелбището, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

Общо 97 са къщите, които имат влезли в сила заповеди за събаряне, уточниха от общинския отдел "Контрол по строителството".

Премахнаха незаконен катун на скитащи роми в Бургас

Местната администрация уведомява всички собственици, че до тази дата могат доброволно да премахнат незаконните сгради и да извозят строителните материали.

Общинското ръководство е последователно в действията си по премахване на незаконни постройки. От 2015 година до момента са премахнати 205 такива.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1236 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
СТАРА ЗАГОРА

2020.07.29 | 12:23

1
ТОВА НЕ Е НИКАКЪВ ПАРК "БОРОВА ГОРА" А ПУСТУШ СЛУЖИТЕЛИ ОТ ОБЩИНАТА ИМ ВЗЕЛИ ПАРИ И ИЗМАМИЛИ ЦИГАНИТЕ ДА СИ НАПРАВЯТ МАСИВНИ КЪЩИ ВиК ИМ ПРЕКАРАЛО ВОДА, ЕНЕРГОТО ТОК, ПЛАЩАТ СИ ДАНЪЦИ А СЕГА ГИ СЪБАРЯТ. ПО-ДОБРЕ ОБЩИНАТА ДА БЕШЕ ОПАРЦЕЛИРАЛА ТЕРЕНА, ДА ИМ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЗАКУПЯТ ЗЕМЯТА, ДА СИ НАПРАВЯТ ПЛАН И ТАКА ЩЕ СПЕЧЕЛИ МИЛИОНИ НЕ САМО ОТ ТЯХ А ОТ ЦЕЛИЯ ЛОЗЕНЕЦ. ТРУДНО СЕ СТРОИ НО ЛЕСНО СЕ СЪБАРЯ !

Добави коментар

Водещи новини