Намериха човешки кости в горнооряховското село Поликраище

Човешки кости намериха в дворно място в село Поликраище. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Велико Търново.

Сигнал за случая е получен в полицията на 24 юли. 35-годишен мъж от селото обяснил, че при извършване на изкопни дейности в дворно място в селото е намерил кости, приличащи на човешки. На мястото е изпратен полицейски екип. Извършен е първоначален оглед от съдебен лекар, според който костите са престояли в земята повече от 50 години.

Намериха човешки кости край бивш завод в Горна Оряховица

По случая е започнато досъдебно производство.

Коментари

 1. 2020.07.27 | 14:13
  По Тошово време престьпниците ги ползваха като боксови круши. Сега те са като машини, които ще направят следващите престьпления. Един в Великотьрновско ми се хвалеше как през 50-те години са хванали крадец откраднал петел от бедняк. Това е било голямо престьпление.
 2. 2020.07.27 | 13:47
  Нашествениците унищожават Българите.
 3. 2020.07.27 | 13:43
  По Тошово време имаше сто процента разкриваемост на убийствата. Чувал съм за случай в който убиеца е установен след като образа му е бил запечатан в зеницата на жертвата. Ще има да го търсите Тошовото време.
 4. 2020.07.27 | 13:02
  По Тошово време убийствата не се търсеха, и не се разкриваха, още повече не се оповестяваха, освен ако е някой големец, по тогавашните разбирания.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет