Екшън в Бургас: Мъж скочи на пожарникари и полицаи, застраши живота на баба

  • 27 юли 2020 10:21

  • 814
  • 0
Екшън в Бургас: Мъж скочи на пожарникари и полицаи, застраши живота на баба
© Булфото (архив)

На 26.07.т.г. около 06.58 ч. в Четвърто Районно управление - Бургас е получено съобщение за пожар в апартамент, разположен на първия етаж във вход на бл. 91 в к-с „Меден Рудник”, обитаван от трудно подвижна и самотна жена, съобщиха от ОДМВР-Бургас. 

Изпратените на място полицейски служители и огнеборци установили, че от жилището излиза гъст пушек, но не се виждат пламъци. Димът се насочил към горните етажи на входа на блока, като живущите в горните апартаменти са евакуирани.

Пожар в предприятие за преработка на пластмаси в Средец

Неколкократните опити за отваряне на входната врата на апартамента на трудно подвижната жена от служителите били прекъснати от мъж във видимо неадекватно състояние, който отворил вратата от вътре.

Установено е, че това е 45-годишен бургазлия, живеещ в апартамента – същият бил агресивен и след отправени обиди към полицаите, нанесъл удар с юмрука в областта на корема единия от тях.

С цел предотвратяване на противоправното му поведение за задържането на бургазлията са използвани физическа сила и помощни средства /белезници/.

При извършения оглед в жилището в бл. 91 в к-с „Меден Рудник” в стая е открита 70-годишната трудно подвижна жена, която била в добро състояние. В жилището не е установен пожар, а пушека идвал от запалени хартиени листи в банята на апартамента.

По случая е образувано бързо производство.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
814 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини