Бившият депутат Минчо Спасов е бил освободен от ареста

  • 21 юли 2020 08:43

  • 1182
  • 6
Бившият депутат Минчо Спасов е бил освободен от ареста
© Булфото (архив)

Среднощна блокада имаше пред Първо районно управление в София, след като задържаха бившия депутат Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в във връзка с блокирането и спирането на метрото вчера.

Преди няколко часа на страницата на организаторите на протестите - "Отровното трио", във „Фейсбук“ беше съобщено, че "с усилията на адвокати, с десни и леви убеждения, Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в е освободен от ареста".

Бивш депутат е задържан за съпричастност към спирането на метрото

Според адвокатите му най-вероятно причината за задържането му е инцидент в метрото. Допълват и че органите на реда не ги допускат до него. От районното пък уточниха, че в понеделник минути преди 12:00 ч. на обяд 3-ма души са натиснали аварийните бутони в метрото и са спрели влаковете. Двама от тях  вече са задържани, предаде БТВ.

„Към момента тяхната съпричастност се установява. Не се коментират техните имена, тъй като считам, че това не е редно. Третият човек се издирва“, съобщи гл. разследващ полицай Николай Станчев от СДВР. 

Малко по-късно пред районното имаше и хора от протестиращите пред Народното събрание. 

Част от хората се заканиха да останат пред районното до сутринта, а някои дори си сложиха столове и постелки.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1182 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2020.07.22 | 11:34

6
Хора, събудете се! Вижте нивото на хората от протеста и на тези, които са били във властта. Минчо Спасов -бивш депутат, по всяка вероятност Еленко Божков -енергиен експерт. Това е терористичен акт срещу държавата.Това не са тинейджъри без опит. Закона трябва да бъде приложен с цялата му строгост срещу тези хора,ако изобщо са такива.Страната е в опасност!
гошо

2020.07.22 | 03:33

5
Един юмрук в носа и нека да се плаче къде иска , а адвокатите да му ближат оная "работа". Оная устата "жаба"адвокатка не да се "ЖЛЕМБИ" пред телевизиите , а да помисли за постъпката на тоя идиот !
Дърт урунгел

2020.07.21 | 09:29

3
Придворен плазмодий от царедворците! Това в белите държави го третират като терористичен акт!

2020.07.21 | 12:37

4
Да! Трябва да се третира като терористичен акт в метрото! Кой е той, че ще плаши хората, а?!? И кой му дава право! А блокиралите Първо районно трябва да се причислут към терористи-съмишленици, утре те може да извършат подобен акт!
ПРАВДА

2020.07.21 | 09:20

2
Този олиго.... беше шеф на комисията по нац. сигурност в НС преди време. Искаше да бори корупцията при катаджиите, като им забрани да са на дежурство с банкноти, а само със звонкови монети!? За да се чували в джобовете им! Малоумник! Но може да бъде подведен за опит за терор, щом е посегнал на сигурността в метрото.
Срам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2020.07.21 | 09:08

1
Не си даже бивш депутат. ти си обикновен терорист! Може ли да ни изплашиш в метрото бе нещастник.

Добави коментар

Водещи новини