Заловиха крадец в Русе

  • 13 юли 2020 12:26

  • 651
  • 1
Заловиха крадец в Русе
© Novini.bg

Извършител на кражба е бил заловен от полицията, след като въпросният е бил засечен от гражданин, чрез система за видеонаблюдение  монтирана в имот.

На 10 юли в 04:08 часа в Първо РУ, чрез тел. 112, е постъпил сигнал от мъж, който съобщил за съмнително лице, засечено да влиза във вход на блок на ул. Цибър в Русе, а след това да излиза от там, носейки в ръце велосипед без предна капла. Действията на въпросния са били наблюдавани в реално време от гражданина, чрез камери за видео наблюдение. Изпратените на адреса служители на Първо РУ са установили велосипеда под терасата на блок „Съединение“, а при извършения обход в района е бил заловен и описаният от подаващия сигнала. Оказало се, че това е 31-годишен русенец, известен на правораздавателните органи. При последвалите действия предната капла на велосипеда е открита заключена за тръба във входа на блока, в който е бил видян да влиза и излиза, като е изяснено, че стопанинът на колелото го е оставил ден по-рано заключен там.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ, докладван е на дежурен прокурор и с негово постановление 31-годишнията мъж е бил задържан за срок от 72 часа.

 

Задържане под стража за жена, крала от магазин

 

Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Novini.bg
651 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.07.14 | 07:38

1
tva e che v zatvorite e palno s takiva pishman apashi,tva e dosta razhod darjaven.kapli burkani,pernati razni ...........che se oposka stranata ni na koi li mu dreme

Добави коментар

Водещи новини