Акция в Стамболийски, шестима души са арестувани

  • 03 юни 2020 14:59

  • 2408
  • 3
Акция в Стамболийски, шестима души са арестувани
© Булфото (архив)

Полицейската операция в гр. Перущица, селата Златитрап и Оризари  се извършва от служители на РУ Стамболийски, специализирани полицейски сили и пътна полиция.  Това съобщиха от ОДМВР-Пловдив. 

До момента в ареста на районното управление са задържани 6 лица. 23-а души от криминалния контингент са доведени, за да бъдат профилактирани и дактилоскопирани.

8 души са арестувани, 13 са с повдигнати обвинения след акция в Павликени

30-годишен мъж е установен и задържан с три престъпления по Закона за движение по пътищата- управление на МПС с чужди регистрационни табели, неправоспособен водач, в срок на лишаване на управление на превозно средство.

При проверка на друг лек автомобил са установени трима мъже, които пренасяли в багажника на превозното средство  технически инструменти от различни марки с цел продажба. Произхода на откритите инструменти ще бъде изяснен в хода на започналата проверка.  

50-годишна жителка на Стамболийски е задържана за унищожаване на имущество. Срещу жената, която е увредила стъклата на хранителен магазин, е започнато бързо производство. 

В дома на 70-годишна жена от  Перущица, униформените служители са открили над 4,5 куб. метра незаконно притежавана дървесина.

От жилищата на мъж в село Оризаре и на жена от Перущица, униформените служители са иззели тютюн.

По случаите са започнати две проверки за притежание на акцизни стоки без бандерол. 

(Снимки: ОДМВР-Пловдив)

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2408 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
До европейски отпадък

2020.06.04 | 20:48

3
За телефона ,който държиш или комлпютъра, от който пишеш био- постовете си, както и за интернета и електричеството, което харчиш за екозащитните си публикации са отишли поне над 10 кубика дърва, тъй че замълчи, едва ли 70 год. старица е този бракониер, който описваш
ad

2020.06.03 | 15:11

1
В дома на 70-годишна жена от Перущица, униформените служители са открили над 4,5 куб. метра незаконно притежавана дървесина. как не ви е срам бе
ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪК ДО ad

2020.06.03 | 15:17

2
ЗА КОЕ ДА ГИ Е СРАМ БЕ МЪРШО ? ТАЗИ ПЛАНЕТА ИМА ЕКО СИСТЕМА,ИМА БИО И БОТАНИЧЕСКО РАЗНООБРАЗИЕ..УЧИЛ ЛИ СИ ДО 8 КЛАС.ТЕЗИ ДЪРВА СА БИЛИ ГОРИ.ТАЗИ ГОРА ОСИГУРЯВА ЖИВОТ НА ВСИЧКИ ЖИВИ ОРГАНИЗМИ ВЯКЛЮЧИТЕЛНО И НА ТВАРИ КАТО ТЕБ..БЕЗ ГОРИ ВСИЧКИ УМИРАМЕ..ДЪРВОДОБИВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТОТАЛНО ЗАБРАНЕН ПОНЕ ЗА 50 ГОДИНИ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ ПЛАНЕТАТА,А ПОСЛЕ САМО ЗА КРАЙНИ ЦЕЛИ.ОТОПЛЕНИЕ НА ДЪРВА ЗАБРАНЕНО..ВСЕКИ КОЙТО СЕЧЕ ГОРИ ДА БЪДЕ ОБЯВЕН ЗА ЕКО ТЕРОРИСТ..СРАМ...???ТЕБ СРАМ ЛИ ТЕ Е,ОТПАДЪК

Добави коментар

Водещи новини