Бургаски полицаи спипаха дилъри с марихуана и крупна сума пари

  • 03 юни 2020 14:20

  • 1011
  • 0
Бургаски полицаи спипаха дилъри с марихуана и крупна сума пари
© МВР (архив)

900г марихуана и крупна парична сума са иззети при специализирана полицейска операция, осъществена от криминалисти на ОДМВР-Бургас и колегите им от Първо и Пето Районно управление, под ръководството на Бургаската окръжна прокуратура.

В рамките на операцията, в полицейския арест за срок до 24 часа, са задържани трима мъже - на 30, 32 и 35 години, криминално проявени- двама от тях и осъждани.

Закопчаха четирима души при спецакция в Плевенско

Извършени са множество процесуално-следствени действия, сред които претърсване и изземване на три адреса, обитавани от бургазлиите.

В апартамент, обитаван от 35-годишния, криминалистите открили близо 50 грама марихуана и две везни, а от жилището на 30-годишния рецидивист - близо 850 г марихуана, множество везни, гриндер, вакуумираща машина, найлонови пликове за пакетиране и сума в размер на 32 000 лв. /вероятно придобита от престъпната дейност/.

Двамата мъже са привлечени в качеството на обвиняеми по чл.354 А ал.1 от НК, наложена им е мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок до 72 часа.

Работата по цялостно документиране на случая продължава под наблюдението на прокуратурата, в рамките на образуваното досъдебно производство.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1011 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини