4-има водачи, шофирали след употреба на алкохол и наркотични вещества, в Пловдивско

  • 01 юни 2020 11:56

  • 549
  • 0
4-има водачи, шофирали след употреба на алкохол и наркотични вещества, в Пловдивско
©

През изминалото денонощие на териториятана ОДМВР Пловдив са започнати 4 бързи производства за престъпления, свързани с шофиране на МПС под въздействие на наркотични вещества и след употреба на алкохол.  

На 31 май около 23,20ч на улица «Независимост» в село Брестник, служители на Първо РУ спрели водач на лек автомобил «Деу». Автомобилът бил управляван от 46 годишен местен жител, чийто тест за употреба на алкохол отчел 2,96 промила. Мъжът е задържан в ареста за срок до 24ч. по ЗМВР, а  по случая е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК.  

Мъртво пиян мъж катастрофира колата си във Великотърновско

36 годишен мъж от село Милево е установен от проверяващ екип на РУ Асеновград да шофира след употреба на 2,09 промила алкохол. Нарушението е регистрирано на 31 май в 15,30 ч на териториятана село Болярци, където служителите на районното управление спрели за проверка товарен автомобил «Мерцедес». Извършителят на престъплението е задържан в ареста, а материалите са докладвани на прокуратурата.

На 31 май в 10 часа на улица «Първа» в село Кърнаре, служители на РУ Карлово извършили проверка на лек автомобил. В хода и било установено, че водачът на «Фолксваген голф» е саднал зад волана след употреба на 1,25 промила алкохол. Извършителят на престъплението е 30 годишен от село Розино.  

Последвайте канала на

Novini.bg
549 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини