Хванаха нарушители на карантина в Монтана и Враца

  • 01 юни 2020 10:33

  • 1077
  • 1
Хванаха нарушители на карантина в Монтана и Враца
© Novini.bg

На 31.05.2020г., служители на РУ Бяла Слатина са установили, че жител на село Бърдарски геран не спазва наложената му домашна карантина.

Образувано  е бързо полицейско производство, съобщиха от ОДМВР-Враца. 

Под домашна карантина в Монтанско са 708 души

На 31.05.2020 г. около 18,20 ч. служители на Участък Вълчедръм извършили проверка на адрес в с. Септемврийци за установяване на 41-годишна жителка, живееща на адреса, поставена под карантина за срок от 14 дни, считано от 20.05.20 г. В 18,30 ч. жената е установена на друг адрес в селото, а не на посочения за излежаване на карантината.

За случая е уведомен дежурен прокурор при Районна прокуратура гр. Лом.

Образувано е досъдебно производство по чл. 355, ал. 2 във вр. с ал. 1 от НК, съобщиха от ОДМВР-Монтана.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1077 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
златарчанин

2020.06.01 | 15:06

1
И в гр. Златарица над 10 души я нарушават ежечасно и изобщо тук никой никога не е спазвал карантина,защото полицията уж проверява само някои, един два пъти през деня, но в 17 ч като приключи работа, тези под карантина си ходят свободно по магазините и на гости,така че няма кой да ги проверява. Нито през март,април нито сега някой спира новодошлите от чужбина и те си ходят където си поискат и твърдят,че такъв вирус няма и това е лъжа,не носят и маски, те и полицаите изобщо не сложиха маски през целия период,но иначе правят забележки на някои пенсионери да не стоят на групи, а на отбрани хора,били някога полицаи,чиито съпруги събират бабичките на кафе сутрин в местния магазин да оправят клюките, на тях нищо не им казват;имаше и зетьове на бивши полицаи дошли си от чужбина и не спазиха карантина нито един час,нито минута, а направо от В. Търново се изсипаха в Златарица при мамаи тати,при бабата и дядото,заедно с детето,на тях им е разрешено,те като бивши комунисти и настоящи социалисти се мислят за абсолютно недосегаеми,но всъщност са ужасяващо прости хора;; в Златарица 5090 е пълен хаос и простотия,тя е и в общината и навсякъде,населението е 95 % простолюдие, направо идиоти

Добави коментар

Водещи новини