Четирима задържани за пожара в зеленчуковата борса в село Кърналово

  • 30 май 2020 21:33

  • 3207
  • 2
Четирима задържани за пожара в зеленчуковата борса в село Кърналово
© Булфото

Четирима са задържани за пожара в зеленчуковата борса в село Кърналово. Мъжете работили с оксижен и по невнимание предизвикали огъня. Щетите в частната борса са големи.

Изгорели складови помещения и унищожена земеделска продукция за хиляди. Това е резултатът от пожара, пламнал снощи на частната зеленчукова борса в Кърналово. Огънят вдигна на крак огнеборци и местни хора малко преди 10 вечерта. За минути огънят поглъща камион, паркиран в борсата, унищожава и складовете. Гасят пожарникари, помагат и доброволци.

„Най-спешната реакция беше да се приключи, да се отреже пътят на пожара, защото виждате докъде е стигнало, оттам нататък не продължи благодарение на колегите от пожарна безопасност“, заяви пред камерата на БТВ Димитър Бръчков, кмет на Петрич. 

Огнена стихия в зеленчукова борса

12 склада са напълно изгорели, унищожени са документи, както и зеленчуковата продукция. Сред задържаните е наемателят на склад, а близките му отричат огънят да е тръгнал от тук.

Майка му разчиства след пожара. Според жената причината трябва да се търси другаде. „Доказаха, че не е от тук, обаче иска да се оправдае някой си като собственик, като колегите, завиждат, завистта си е вродена от Адам и Ева. Всички са си свободни, моят син е задържан. Така го казват, че е виновен, но не е виновен“, смята Аксимия Петрова.

Наемателите нямат застраховки, внасят продукцията от чужбина и имат сключен договор за наем. За пожара окръжната прокуратура е образувала досъдебно производство.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3207 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
XXX

2020.05.31 | 10:34

2
ГЕШЕВ ЗАЩО СПИ И НЕ ОСВОБОДИ СЪДИЯТА КОЙТО РЕШИ ЧЕ ДОКАТО СЕ Е ОПИТВАЛ ДА ИЗБЯГА ГЕОРГИ ДЖЕВИЗОВ НЕВЪОРЪЖЕН Е БИЛ ОПАСЕН ЗА ЕДИН ДОКТОР ФАШИСТ КОИТО Е БИЛ ВЪОРЪЖЕН СЪС ПИСТОЛЕТ НАЛИ Е НЕЗАВИСИМ ОТ БОРИСОВ ДА ГО ДОКАЖЕ СЪС ДЕЛА
Lissa

2020.05.31 | 02:32

1
Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в >> Sexcris.Com

Добави коментар

Водещи новини