Вижте акцията на полицията в "Студентски град", при която бяха открити над 300 кг кокаин

  • 27 май 2020 16:31

  • 4412
  • 5
© МВР

Служители на сектор „Наркотици“ на СДВР и Седмо РУ иззеха голямо количество наркотици.

Оперативно-издирвателните действия са в продължение на работата по случая от 24 май, когато бяха иззети 40 кг кокаин. Направени са 2 следствени експеримента – в жилище, обитавано от обвиняемия и автомобил. Действията на полицията са проведени в условията на неотложност и под наблюдението на Софийска градска прокуратура.

В апартамента са намерени наркотични вещества – разпределени в 327 пакета и укрити в различни части на жилището. Общото количество е над 320 кг. Пакетите били опаковани по един и същи начин, с 8 различни щампи, в зависимост от чистотата на кокаина. Иззети са още професионална машина за пакетиране и везна. Извършени са разпити на свидетели.

Горещи разкрития за намерения 300 кг. кокаин в "Студентски град"

Цената на иззетото снощи количество е около 10 млн. евро, а при улично разпространение би достигнала около 81 млн. лева. Според събраната оперативна информация, наркотикът е бил предназначен за пазара в Азия и Западна Европа. Много малка част от него е била предвидена за разпространение в България – уточни директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев.

Действията по разследването продължават По случая са назначени и съответните експертизи, а преди минути Софийски градски съд постанови най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража за 31-годишния обвиняем.

Ето го дилъра от "Студентски град", съдът го остави в ареста

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4412 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
XXX

2020.05.29 | 23:44

5
ГЕШЕВ ЗАЩО СПИ И НЕ ОСВОБОДИ СЪДИЯТА КОЙТО РЕШИ ЧЕ ДОКАТО СЕ Е ОПИТВАЛ ДА ИЗБЯГА ГЕОРГИ ДЖЕВИЗОВ НЕВЪОРЪЖЕН Е БИЛ ОПАСЕН ЗА ЕДИН ДОКТОР ФАШИСТ КОИТО Е БИЛ ВЪОРЪЖЕН СЪС ПИСТОЛЕТ НАЛИ Е НЕЗАВИСИМ ОТ БОРИСОВ ДА ГО ДОКАЖЕ СЪС ДЕЛА
Бай Васо Сърбеца

2020.05.27 | 18:13

3
МВР добре сте момчетата, добре сте, помня навремето 7-мо рпу как даваше наркотици на моите приятели от младост да продават в квартала, цялата стока идваше от 7-мо рпу, трева, кокаин, хапчета, амфетамин...всичко от 7-мо рпу идваше до клиентите в квартал младост, София.... сега пак ли така ще направите б.ок.л.у.ч.ет.а. ще омешате едно хубаво кокаинеца и айде на улицата я в София я по черноморието с колегите от Варна и Бургас.... знам аз знам... Бай Васо познава пагоните... знае ги как действат.... с 0-лева инвестиция милиони правят !

2020.05.27 | 20:25

4
събец опитай да поставиш във вас в стаята в която спиш едно цвете и ти гарантирам че до 2 месеца ще е изсъхнало . признавам че не познавам друг човек с толкова негативна енергия . или се промени или ще имаш проблеми с тази твоя негативност , не се шегувам . това ще те убие бавно но сигурно

2020.05.27 | 18:12

2
МВР случайне не може да открие дори 300 килограма незаконно зеле на Женския пазар.

2020.05.27 | 18:11

1
300 кг наркотизи и полицията случайно ги открила хахахахаха

Добави коментар

Водещи новини