Закопчаха крадци в Кърджали по "горещи следи"

  • 15 май 2020 11:43

  • 1138
  • 0
Закопчаха крадци в Кърджали по "горещи следи"
© Булфото (архив)

Двама гастрольори, извършили кражба от църква в областния град, са задържани „по горещи следи“ от полицаи от РУ-Кърджали. Това съобщиха от ОДМВР-Кърджали. 

След получена информация вчера за проникване в храма и интервенция в кутията за дарения са били предприети заградителни действия и масови проверки.

Видински криминалисти разследват кражба на дарения от храм

На главния път от Кърджали за Черноочене е бил спрян „Опел“ с врачанска регистрация, управляван от 31-годишен с 35-годишен пътник в лекия автомобил. При проверка на пътника била открита сума пари, част от която открадната от храма. Полицейските служители намерили у водача суха листна маса, която при извършен тест реагирала на марихуана. Дрогата е иззета.

Двамата гастрольори от гр.Бяла Слатина са задържани в полицейското управление за срок до 24 часа. Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието.

Задържан е мъж, свил портмоне от чанта в храм

Образувани са досъдебни производства за кражба и незаконно притежаване на наркотично вещество. Изясняването на случая продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващи полицаи в РУ-Кърджали.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1138 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини