Пиян русенец "посъветва", рита и плю полицаи, те го закопчаха

  • 28 април 2020 12:23

  • 1766
  • 4
Пиян русенец "посъветва", рита и плю полицаи, те го закопчаха
© Булфото (архив)

Във Второ РУ е образувано досъдебно производство във връзка с хулиганска проява на мъж, съпроводена с обиди и съпротива на полицейски служители. Това съобщиха от ОДМВР-Русе.

На 27 април около 02:30 часа, екипи на Второ Ру са били изпратени в района на жк „Тракция“ в Русе, откъдето е постъпил сигнал за възникнал скандал между граждани. В хода на изясняването на сигнала до полицейските служители се приближил мъж в нетрезво състояние, който започнал да се меси в разговорите и да дава напътствия на униформените. Установено било, че той е на 36 г. от Русе и нямал отношение към случилото се.

62-годишен буйства и опита да избяга от КПП в Пловдив

Когато полицаите приключили рабатата си, въпросният мъж се качил в такси отоврил прозореца на колата и започнал да отправя спрямо полицаите обидни и нецензурни реплики. Било му разпоредено да слезе от превозното средство, но той не изпълнил разпореждането, а продължил да ги обижда. Полицаите го извели и той продължил да обижда, буйства, да рита и плюе.

Мъжът е бил задържан и отведен с патрулка към районното управление. При транспортирането му в служебния автомобил той се опитал да удари с глава един от полицаите, като продължавал да буйства и да се заканва. Докато изготвяли необходимите документи за задържането на мъжа във Второ РУ той продължил да се държи по същия начин.

Извършена му е била проверка с техническо средство за употреба на алкохол, която е дала резултат от 1.69 промила наличие в издишания въздух. Случаят е документиран, образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 325, ал. 2, вр. ал.1 от НК. Работата по него продължава.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1766 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2020.04.28 | 12:38

1
Само така. Мръсните полицаи заслужават точно това!

2020.06.29 | 21:41

4
Докато съмне няма да помни как се казва от кубинките. Това заслужават всички олигофрени.
Аз

2020.04.28 | 14:52

3
Ти си пълен смешник!!!! Пред компа си силен, но видиш ли ченге си като мишле.....
Хита на сезона

2020.04.28 | 12:46

2
Бай мангаууу вируса лекува и оперира,Бай мингау СЗОто консултира

Добави коментар

Водещи новини