Хванаха мъж, издирван за кражби от жилища в четири града в страната

  • 06 март 2020 14:40

  • 1007
  • 0
Хванаха мъж, издирван за кражби от жилища в четири града в страната
© Булфото (архив)

Акция по противодействие на битовата престъпност е осъществена вчера на територията на село Градец в община Котел. Това съобщиха от ОДМВР - Сливен. Полицейски служители на РУ - Котел, участък "Градец" и Специализираните полицейски сили при ОДМВР - Сливен са извършили действия по установяване на лица, обявени за общодържавно издирване; контрол на криминалния контингент; проверки на превозни средства и лица. Операцията е извършена под надзора на Окръжна прокуратура - Сливен.

От 6.00 до 16.00 часа на 5 март са проверени 169 лица и 96 автомобила и превозни средства с животинска тяга. В хода на операцията е извършен арест на 24-годишния А.О. от село Градец, обявен за общодържавно издирване във връзка с извършване на множество домови кражби на територията на градовете Хасково, Димитровград, Несебър и Бургас. Задържани са още двама жители на село Градец за хулигански прояви. Задържани са трима малолетни - две момчета и едно момиче, за извършване на взломна кражба в село Градец.

Закопчаха сериен крадец в Пазарджишко

При проверки на два части имота са намерени и иззети около 3 килограма ситно нарязан тютюн без акцизен бандерол. По случаите в РУ - Котел са образувани две бързи производства.

По време на операцията са констатирани 38 нарушения на Закона за движение по пътищата, Закова за българските лични документи и Наредбата на община Котел. Съставени са 21 акта и 17 глоби по фиш.

Последвайте канала на

Novini.bg
1007 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини