Спипаха ментета при спецакция в Казанлък

  • 06 март 2020 12:26

  • 3694
  • 1
Спипаха ментета при спецакция в Казанлък
© Агенция Митници (архив)

На 05.03.2020 г. от служители на РУ - Казанлък е проведена специализирана полицейска операция за защита на интелектуалната собственост, в хода на която са извършени проверки на два търговски обекта, намиращи се в гр. Казанлък, на булевард "Княз Александър Батенберг". Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Стара Загора. 

В търговски обект със собственик 62-годишна жена, са намерени и иззети 126 артикула (тениски, блузи, ризи, панталони, якета) от защитени търговски марки, разпространявани без съгласието на притежателите на правата върху тях. 

В търговски обект, стопанисван от 44-годишна жена са намерени и иззети още 37 бр. тениски и блузи от защитени търговски марки, също разпространявани без съгласието на притежателите на правата върху тях. 

Имитации на обувки и чанти задържаха на ГКПП Капитан Петко войвода

В РУ - Казанлък са образувани две досъдебни производства за извършени престъпления по чл.172б от НК. Работата по случаите продължава.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3694 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Атака.

2020.03.06 | 16:34

1

Какви са тези акции. Та нали тази система създаде всичко. Или целят и, дигане на рейтинг но няма логика. Цялата държава опростачена и мутренска от глупави прости нагли мутри.

Добави коментар

Водещи новини