Откриха откраднати коли в Монтанско и Врачанско

  • 06 март 2020 10:50

  • 1259
  • 0
Откриха откраднати коли в Монтанско и Врачанско
© Булфото (архив)

На 4 март, в 12.00 ч. неизвестен извършител противозаконно отнел паркиран на ул. "Черковна" в гр. Лом лек автомобил "Фолксваген Поло" с врачанска регистрация, собственост на лизингова компания. Сигналът в РУ Лом е получен от 36-годишен ломски жител. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 346, ал. 1 от НК.

В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия служители на РУ Лом и РУ Монтана по „горещи” следи са установили извършителя – 28-годишен криминално проявения и осъждан от с. Медковец. Извършителят е  установен и задържан за срок от 24 часа. Автомобилът е открит на територията на гр. Монтана и е иззет. Работа по изясняване на случая продължава РУ Лом.

Белезници за двама, крали коли в София

Още един откраднат автомобил е открит, този път от органите на полицията във Враца. На 05.03.2020 г., в 22.35 ч. в РУ-Враца е получено съобщение за противозаконно отнет автомобил в село Три кладенци, паркиран на улица  в селото. След бързи издирвателни мероприятия служители на МВР са открили автомобила, изоставен в борова гора в землището на същото село. Образувано  е досъдебно производство.

Последвайте канала на

Novini.bg
1259 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини