Цветомир Найденов за Novini.bg: Васил Божков е заснемал изнасилванията си над жени

  • 31 януари 2020 14:05

  • 27949
  • 40
©

В момента съм под клетва и не мога да разкривам подробности. Тече разследване и има следствие. Няма как.

Това каза в интервю за Novini.bg бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в в отговор на въпрос за заплахите за ликвидиране от страна на Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от към него и семейството му. Найденов коментира и темата за направените от него разкрития, че Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от е сериен изнасилвач и е насилвал стотици жени, включително и малолетни. "Това е обществена тайна. Казах просто каквото знам. Познавам две-три момичета, които са станали жертва на такива посегателства от него. Може ли човек на 63 години четвъртък, петък и събота вечер да е по нощните заведения? Има камери, има свидетели", разкри Найденов.

 

Цветомир Найденов: Васил Божков е сериен изнасилвач! Насилил е стотици жени, включително и малолетни

 

"Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от ни организира хакерска атака на сайта на Efbet. Същият поръчител организра атака и на Novini.bg, и на Sportal.bg. Говорил съм с испанския ни доставчик, който се грижи за сайта. Надявам се още утре сайтът да е стабилизиран. Официалните органи са информирани", заяви Найденов по повод хакерските атаки срещу сайта на Efbet.

 

Цветомир Найденов: Божков ми каза, че е купил бТВ! В "Дневник" дадох 12-часово интервю и също не излезе нищо

 

"Преди 7 години станах за пръв път спонсор на Левски и до идването на Божков бях такъв. Ако нещо се случи с генералния спонсор на Левски, ние сме готови отново да се върнем и да станем спонсор, стига новите собственици да го искат. Темата с Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от няма да се отрази на Левски. Левски го е имало 100 години преди Национална лотария. Ще го има и 1000 години след Национална лотария", категоричен бе Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в по повод тревогите на феновете на Левски.

 

Прокуратурата очаква завръщането на Димитър Ганев от лагера на "Левски" в Турция

 

"Мен също ме притеснява темата за изнасилванията. Аз имам дъщеря на 16 и това нещо трябва да престане. Чувал съм, че Божков дърпа момичета и жени по нощните заведения. Чувал съм за женската тоалетна на един бар, в неговия офис също. Чувал съм, че прави видеозаснемания на тези посегателства. Чувал съм, че срещу него има подадени жалби, които се покриват. Това съм чувал. Силно се надявам след този медиен шум тези жалби да видят бял свят. За такива неща трябва да се лежи много дълго в затвора", категоричен бе Цветмир Найденов.

 

 Още известни бизнесмени избягали с Божков. Те също се издирват

 

Novini.bg припомня, на 20 декември миналата година Специализираната прокуратура обяви, че започва проверки на фирми на Васил Божков, свързани със залози у нас. Беше образувано досъдебно производство за престъпление, извършено през декември 2017 г. в София, посочиха тогава от държавното обвинение. Става въпрос за сигнал от Цветомир и Боян Найденови, който включва също така и данни за изнудване чрез принуда, придружено със заплаха за убийство или тежка телесна повреда. 

 

Цветомир Найденов: Васил Божков ни каза буквално - ще ви ликвидирам заедно с Кирил Домусчиев като Манол Велев, Йордан Динов и Тони Наумов

 

През 2014 г. "Националната лотария" не плати нито един лев данък, в резултат на "забравен текст" в закона, според който, тези игри подлежат на облагане. През 2015 г. бе въведен данък 15% от оборота на дружествата с лиценз за извършване на лотарийни игри. Сигналът на Цветомир Найденов е, че от 2015 г. до момента, "Националната лотария" не плаща дължимия по закон данък - 15%, а заплаща 20% такси от комисионни, което е задължение за друг вид хазартен лиценз.  

 

Васил Божков години наред плаща по-ниски държавни такси и така спестява стотици милиони. Държавата мълчи. Докога?

 

Според изнесените обвинения от страна на Цветомир Найденов, ДКХ години наред е работела под пълното въздействие на Васил Божков, акционер в "Национална Лотария" както и в Еврофутбол, Евробет, и др. Многократно са възпрепятствани множество оператори от издаване на хазартни лицензи в България (б.а. - такива са случаите с Betfair, Betstars, Novibet, и др.). Тази порочна практика трябва да бъде един път завинаги прекратена и държавата е необходимо да се намеси решително. 

 

АДФИ: Две от фирмите на Васил Божков са ощетили държавата с много над 210 млн. лева, проверките продължават, сумата се очертава да бъде много по-голяма!

 

В сряда бе проведена специализирана полицейска операция на територията на столицата в имотите на бизнесмена Васил Божков. Вчера от прокуратурата, МВР и АДФИ изнесоха подробности за акцията. Стана ясно, че в хода на операцията са извършени още процесуално – следствени действия и в Държавната комисия по хазарта, в служебни помещения на длъжностни лица, както и в обитавани от тях жилища и леки автомобили. Повдигнати са обвинения на петима души – четирима, от които са извън територията на страната. Петият обвиняем е длъжностно лице от комисията. Сред обвинените е и ръководителят на организираната престъпна група - Васил Божков. Групата е действала от 2014 година на територията на страната и е създадена с користна цел – принуда, изнудване, длъжностни престъпления и пране на пари. Самият Божков е обявен за общодържавно и международно издирване. 

 

Божков давал всеки ден подкуп от 10 хил. лв. на лице от Комисията по хазарта

 

"Ще направим всичко възможно, за да си приберем г-н Божков и ще направим така, че да не се страхува. Ако трябва ще му осигурим и психологическа помощ", заяви главният прокурор Иван Гешев. 

 

Иван Гешев: Ще направим всичко възможно, за да си приберем г-н Божков

Последвайте канала на

Novini.bg
27949 40

Свързани новини

Коментари 40

Добави коментар
Седесарски галош.

2020.01.31 | 17:08

19

как е успял хем да изнасилва, хем да заснеме, а седерсарски г.ъз. Изнасилването е борба със смяна на местоположението, как е успял да движи камерата и да изнасилва? Ти, синя пyтко, май изпълняваш поръчка на Тиквата.

1

2020.02.04 | 19:23

40

Ех, големият разбирач се изказа.

2020.01.31 | 19:43

34

гроб умира

1234 до седесарски галош

2020.01.31 | 18:44

31

А ти си комунистически галош.Какво общо има СДС с изнасилванията на тоя изрод ? Май и ти си същия изрод като черепа.

Онзи

2020.02.01 | 19:39

39

А този господин нали е бил десет години съдружник с Божков. Него защо никой не го закача защо не го разследват? После не ставало дума за отнемане на бизнес

опа чичо

2020.01.31 | 16:28

13

Какъв бизнес мен е тоя облечен с наркомански суитчер ми климбурка по телевизите пълен майтап !

Чопи

2020.01.31 | 21:27

38

Той щото Велинградския бек е облечен в смокинг. Добре,че партийната номенклатура им даде малко самочувствие, на тия долнопробни селяндури. Сега ша ги накара сами да се избият от алчност и простотия.

2020.01.31 | 20:00

37

ako ima niakoi iznasilen plateni pederaso to tova si ti i nikoi drug.

Мария

2020.01.31 | 19:47

36

Искате ли да намерите момиче за една нощ? Добре дошли - www.GetMeets.com

Дий краста дий

2020.01.31 | 19:45

35

Бат Бойко изнасили и придължава цялата нация. Няма жени, няма мъже, няма деца. Всички смучем смрадливия му кр.и водичка няма да преглътнем. Карат на групов с камшици с газови маски...

СДС е наел психически болен

2020.01.31 | 19:17

33

да плямпа врели-некипели по медиите за да замаже мафиотската война в хазарта.

Боожков е седесарски мършляк,

2020.01.31 | 19:15

32

но е прав, че набеди лите седесаро-мутренската власт ще те опандизи невинен, както уби невинен бивш пандизчия защото не можа да намери истинския убиец в Нови Искър, после седесарските медии ще лаят в подкрепа на СДС.

Парламентарната група на БСП спаси

2020.01.31 | 17:18

23

ТЕЦ Марица Изток 2, СДС иска да го продаде, но социалистите с гласовете на нормални, неседесари от други партии, наложиха вето.

2020.01.31 | 18:43

30

Браво. Така си и знаех, че докато пръскат пушилка в очите ни се въртят далавери за трилиони.

Иво

2020.01.31 | 18:40

29

Тоя се оля.....

Добави коментар

Водещи новини