Цветомир Найденов: Васил Божков е сериен изнасилвач! Насилил е стотици жени, включително и малолетни

  • 31 януари 2020 08:03

  • 68690
  • 71
© Булфото

Познавам Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от отдавна - от 1990 година. Той ни беше клиент в кафето, в което развихме "Еврофутбол". Решихме да обединим усилия в бизнеса със спортните залагания и той ни стана партньор през 1993 година.

Това разкри пред БТВ бизнемсменът и собственик на Efbet Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в. "Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от не ни е дал нищо. Ние си имахме "Еврофутбол" 3 години преди той да се появи. Тогава се разбрахме, че е 60% на 40% за него фирмата. Съгласихме се, за да можем да развиваме бизнес. Сега в момента имаме 16% на хартия и не получаваме нищо, откакто ни заплаши, че ще ни ликвидира. Той държи 51% и на нас парите са ни спрени от лятото на миналата година. Той контролира "Еврофутбол", разкри Найденов.

 

Божков давал всеки ден подкуп от 10 хил. лв. на лице от Комисията по хазарта

 

"На 15 декември дойдох при вас и ви дадох цялата информация за заплахите за убийство. Божков каза, че вие сте купени, че ви е купил. 12 часа давах интервю за "Дневник" и нищо не излезе. Какви са тези чудеса? Свободни медии ли са това? Специализираната прокуратура образува досъдебно производство още на 20 декември миналата година. Аз на 15 декември ви дадох цялата информация и вие не направихте нищо. Сега ще ви кажа още нещо за Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от. Този човек е сериен изнасилвач. Един от най-големите в България. Изнасилил е стотици жени, включително и непълнолетни. Това е публична информация. Вие не знаете ли? Има жалби за неговите изнасилвания. Проверете дали тези жалби не са потулени и покрити. Обиколете нощните заведения, по които ходи този господин, и ще разберете всичко. Казал съм тези неща на когото трябва - разследващите органи. Не мога да коментирам повече, защото тече досъдебно производство и аз също съм разпитван", обяви Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в

 

Васил Божков

 

Горанов с подробности за невнесените от Божков стотици милиони

 

"Не съм се интересувал за данъците на Божков и започнах да се заравям в тази тема след заплахите, че ще ни ликвидира. Да, той ни заплаши. В момента говоря концепцуално и общо, защото тече разследване и аз съм сред разпитваните. Казал съм ви всичко още на 15 декември. Кой беше вътрешен министър, когато стреляха по Манол Велев? Румен Петков беше. Какъв е Румен Петков? Личен приятел на лицето Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от. Нито откриха стрелците, нито нищо. Не правя никакви внушения. Казал съм ви всичко още на 15 декември. Пуснете си записите оттогава и ще чуете какво съм казал", обърна се Найденов към водещия Антон Хекимян.

 

Иван Гешев: Ще направим всичко възможно, за да си приберем г-н Божков

 

"Единствената фирма, която имаме за моментна лотария, пак се контролираше от Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от. Той винаги е искал да бъде монополист. Това е причината да корумпира всичко по пътя си. Корумпирал е и Комисията по хазарта. Не мога да кажа повече. Дал съм всички документи на разследващите органи и виждате, че има акции, задържани. Аз не съм хазартен бос. Аз съм хазартен оператор и правя бизнес в Европа и САЩ. Лицето Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от може да прави хазарт само в България. Той е в черния списък цяла Европа и САЩ и не може да прави хазарт. Всички председатели на Комисията по хазарта са били на крака в офиса на Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от, може би без Калоян Кръстев и Мария Филипова. Какво са правили там? Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от ни спираше бизнеса постоянно. И не само на нас, а и на редица чуждестранни компании. Щом разбереше, че някой иска лиценз за някаква дейност, задействаше Комисията по хазарта и бизнеса приключваше. Тази Комисия е купена и то от 20 години", категоричен бе Найденов.

 

Гешев: На Божков са повдигнати 7 обвинения, обявен е за общодържавно и международно издирване! Шефът на ДКХ е задържан за 24 часа

 

"Активизирах се, след като ни заплаши на 12 юни. Евала на държавата и всички прокурори, защото това лице е много опасно и никой не смееше да му застане на пътя. Няма да стане да му прехвърля бизнеса си. Аз съм го казал в очите това, ако иска да ни убива. Няма да стане да ни вземе бизнеса. Аз по мои сметки съм изчислил, че Божков дължи на държавата над 470 млн. лева. Не може да има двойно плащане на такси. Има човек, който си затваря очите, но всичко съм казал на полиция и прокуратура. Не знам дали е имало политически чадър на Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от. Каквото знам, съм го казал на разследващите органи. Поканете Иван Костов и американския посланик и ги питайте за Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от. Иван Костов махна Пламен Орешарски като номинация за кмет на София, защото е бил в офиса на Божков", каза още Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в.

 

Васил Божков е избягал. Интерпол ще го издирва

 

"България няма нужда от криминални престъпници като Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от. Вчера го слушам, че казва, че е на Балканите. Знайте тогава, че е на Филипините. Естествено, че ме е страх за живота ми. Ходя с охрана. Четох по медиите, че е пратил някакви грузински килъри за нас и не се учудвам. Той е способен на това. Сайтът на Efbet в момента е подложен на петата по големина хакерска атака в историята на интернет. На кой да се оплача сега? Кой се занимава с киберсигурността в държавата? Явор Колев, който е бил дългогодишен член на Комисията по хазарта. Не правя никакви внушения. Аз съм се оплакал на когото трябва. Ако трябва, и на Явор Колев ще се оплача", добави Найденов. 

 

Кого е трябвало да ликвидират килърите от Ролс-Ройса?

 

Валери Симеонов: Изправям се срещу Васил Божков като дърво в гора с други дървета, които имат стабилни корени

 

"За първи път бях разпитан от прокуратурата преди десетина дни. Укриването на такси от държавата трябва да спре. Трябва да му се отнемат всички лицензи", категоричен бе Найденов.

 

Цветомир Найденов: Проблемът с неплащането на данъци на Васил Божков е най-малкият му проблем

 

"Доказателства, че Божков не е плащал такси получих октомври. Проверих ги, оказаха се верни и подадох сигнал. Сигнал срещу Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от за неплатени над 470 млн. лева данъци е нещо много опасно. Ние подадохме сигнала на 5 декември. На 15 декември отидох в БТВ и се срещнах с Хекимян и Венелин Петков. Показах им сигнала. После давах интервю за "Дневник" и нищо. Ние подаваме сигнали, даваме интервюта и учудващо не излиза нищо. Някаква невидима сила явно ги спъва да публикуват. Нямам представа. Явно е свързано с рекламните договори. При вас не съм търсил поле за изява", каза малко по-късно в ефира на Нова телевизия Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в

 

Ето какво откриха разследващите в дома на Васил Божков

 

"С брат ми бяхме заплашени от Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от. И той има записи, и ние имаме записи на тези заплахи. Предал съм нашите записи на прокуратурата. Не познавам никой от власта, нито прокурори, но искам да ги поздравя за куража да се изправят срещу Божков. Сигналите срещу Божков ги подадох в деловодството на прокуратурата. Нямал съм предварителни срещи с никой. Отидох като бял човек и си пуснах сигналите. Разпитите ми започнаха преди около 10 дни", разкри Найденов. 

 

Екипи на полицията пристигнаха пред дома на Васил Божков

 

"Не съм запознат с оборитите на Божков, защото те са старателно замазани. Аз съм установил факта, че четирите фирми на Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от от 2015 година насам нямат един четим отчет. Защо си крие отчетите? Защо крие колко данъци плаща? Проблемът с данъците е най-малкият му проблем. Този човек е сериен изнасилвач. Обиколете нощните заведения и ще разберете. То са заведения, то са нощни клубове, тоалетни, коли. Аз познавам три жени, които са подавали сигнали, че са изнасилени от Божков. Къде са тези сигнали, не знам. Явно са потулени. Трябва много внимателно да се разгледат и случаите с Манол Велев, Тони Наумов и Йордан Динов", призова Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в

 

Васил Божков хвърли цялата вина в лицето на Димитър Ганев

 

"Страх ме е. Нормално. Прочетох по медиите за някакви грузински килъри, които ни е изпратил и не се учудвам. В момента сайтът на Efbet е подложен на много силна хакерска атака - петата по сила в историята на интернет. Божков ще бъде погнат и от Испания, и от Европол за тези хакерски атаки", категоричен бе Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в

 

Избягал е и дясната ръка на Васил Божков - Георги Попов!

 

Припомняме, вчера от прокуратурата, МВР и АДФИ изнесоха подробности за операцията срещу Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от. Стана ясно, че в хода на акцията са извършени процесуално – следствени действия в Държавната комисия по хазарта, в служебни помещения на длъжностни лица, както и в обитавани от тях жилища и леки автомобили. Повдигнати са обвинения на петима души – четирима, от които са извън територията на страната. Петият обвиняем е длъжностно лице от комисията. Сред обвинените е и ръководителят на организираната престъпна група - Васил Божков. Групата е действала от 2014 година на територията на страната и е създадена с користна цел – принуда, изнудване, длъжностни престъпления и пране на пари. Самият Божков е обявен за общодържавно и международно издирване. 

"Ще направим всичко възможно, за да си приберем г-н Божков и ще направим така, че да не се страхува. Ако трябва ще му осигурим и психологическа помощ", заяви главният прокурор Иван Гешев.

 

Приеха промените в Закона за хазарта

 

Темата в парламента коментира и финасовият министър Владислав Горанов. Той заяви, че в момента текат разследвания и данъчни ревизии на хазартните дружества на Божков. "Държавната финансова инспекция установи грешки в прилагането на закона от страна на Комисията по хазарта, довели стотици милиони невнесени такси от организиране на хазартни игри", обяви Горанов.

На 20 декември миналата година Специализираната прокуратура обяви, че започва проверки на фирми на Васил Божков, свързани със залози у нас. Беше образувано досъдебно производство за престъпление, извършено през декември 2017 г. в София, посочиха тогава от държавното обвинение. Става въпрос за сигнал от Цветомир и Боян Найденови, който включва също така и данни за изнудване чрез принуда, придружено със заплаха за убийство или тежка телесна повреда. 

Депутатите приеха промените в Закона за хазарта и забраниха частните лотарийни игри

 

През 2014 г. "Националната лотария" не плати нито един лев данък, в резултат на "забравен текст" в закона, според който, тези игри подлежат на облагане. През 2015 г. бе въведен данък 15% от оборота на дружествата с лиценз за извършване на лотарийни игри. Сигналът на Цветомир Найденов е, че от 2015 г. до момента, "Националната лотария" не плаща дължимия по закон данък - 15%, а заплаща 20% такси от комисионни, което е задължение за друг вид хазартен лиценз.

 

Валери Симеонов: Комисията по хазарта е корумпирана и купена

 

 Според изнесените обвинения от страна на Цветомир Найденов, ДКХ години наред е работела под пълното въздействие на Васил Божков, акционер в "Национална Лотария" както и в Еврофутбол, Евробет, и др. Многократно са възпрепятствани множество оператори от издаване на хазартни лицензи в България (б.а. - такива са случаите с Betfair, Betstars, Novibet, и др.). Тази порочна практика трябва да бъде един път завинаги прекратена и държавата е необходимо да се намеси решително.

Последвайте канала на

Novini.bg
68690 71

Свързани новини

Коментари 71

Добави коментар
Аналрусофил

2020.01.31 | 13:21

71

Искам Лада, Москвич, Зил, Камаз и баня само в неделя. Искам си Икаруса с мириз на пот и кир. Искам да си има СВ с мургави тръдоваци да ме помпят отзад.

Седесарските чифути Паси и Сърчаджиев

2020.01.31 | 13:15

70

са ликвидираха националната ни сигурност и култура. Единият беше на смъртен одър, а дано се спомине скоро.

Дaно ЕС ни изгонят час по-бързо,

2020.01.31 | 13:14

69

спираме развитието на 20 държави, които ни хранят с отвращение. Да влизаме в Евразес с Русия и да си върнем достойнството пред старите приятели.

Седесарският бандитизъм

2020.01.31 | 13:12

68

иска всички ТВ да го словославят, да ама не може, народът гледа бТВ и телевизията на БСП, там е истината.

Да се върне руската ТВ, Гешев е бандит

2020.01.31 | 13:09

67

и народът не го иска, камо ли да му гледа сферичната кратуна по бТВ.

ЕС: "Спрете костовисткия Валутен борд

2020.01.31 | 13:07

66

и фиксирания кy,p(за СДС)с на лева, седесаро-мутренската мафия не иска, няма да може да се граби с 20те ръце.

Костовизмът свърши,

2020.01.31 | 13:04

65

сега Банкянски хиени глождят кокалите на България след седесаркия преврат и костовисткия ликвидационен процес, и техният край иде, но ще остане ли нещо от тая страна...

Браво на бТВ, че заглушва Гепев,

2020.01.31 | 13:01

64

това седесарско прасе беше назначен въпреки народния бунт срещу него и не представлява никого освен СДС Банкя, не ни интересуват изявленията му.

Китай изби седесарите на Тян-нян-мън,

2020.01.31 | 12:59

63

сега е първа световна сила, бият спирачки, че икономическият растеж е прекалено бърз, а у нас СДС е на власт вече 30г. и сме за посмешище в Европа и на Балканите - Албания и Румъния ни задминаха.

СДС-Драгалевци ограби България

2020.01.31 | 12:56

62

СДС-Банкя ще я ликвидира.

Добави коментар

Водещи новини