Проговори мъжът, обвинен, че е нападнал и бил шофьор на софийски булевард

  • 19 декември 2019 08:51

  • 3000
  • 2
Проговори мъжът, обвинен, че е нападнал и бил шофьор на софийски булевард
© Pixabay

На 7 декември Петър Томов спира до търговски център на бул. "Арсеналски", за да изчака дъщеря си. С начина, по който паркира обаче, той пречи на други две коли да преминат. Това вбесява шофьора на едната, той слиза и го напада.

Първо спря един автомобил с една дама, която започна да ме ругае. Тогава разбрах, че ѝ преча да мине. Видях, че зад мен има паркомясто и дадох назад. Тя потегли. Веднага след това спря друг автомобил, един господин изскочи от него, дойде отвори ми вратата и започна да ме рита и удря в главата, разказа Петър Томов. Дъщеря му пристигнала и станала свидетел на случилото се. Томов е подал жалба в Четвърто РУП.

Агресия на пътя: Набиха шофьор пред дъщеря му

Всъщност ситуацията не е точно такава, каквато потърпевшият в кавички я обяснява. Причината дори не е в това, че той е паркирал по този нелеп начин, каза във включване по телефона в сутрешния блок на Нова телевизия Димитър Георгиев, човекът който е на видеото.

Георгиев разказва, че съпругата му е шофирала пред, него заедно с детето му. Колата на Петър Томов е първа. Наближавайки кръстовището, Томов рязко решава да спре и да се върне под зелената светлина на светофара. Започва словесна битка с жената на Георгиев, като той я нарича "лека жена".

Димитър Георгиев спира и отваря вратата на Томов за да му потърси сметка за обидните думи. Словесни нападки имало и към самия него, разказва Георгиев.

Аз не започвам нападението, той ми посегна, но това не се вижда във видеото. Кой е той, че ще дава квалификация на жена? Вие бихте ли останали безучастни в този случай, пита Георгиев.

Няма как при такъв случай да се търси помощ от 112, защото никой няма да стои на улицата да чака КАТ да му напише акт, добавя Георгиев.

Шофьори на тролей и кола се млатиха в София

Последвайте канала на

Novini.bg
3000 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.12.25 | 01:04

2

Вече не слизам, газим

Stamatis

2019.12.19 | 09:17

1

Ами щом сте толкова бабити, защо се оплаквате?! Правите кютека, и който остане прав си тръгва, а другият не реве по телевизията! Това са правилата на улицта, за които вие не сте направени, затова си трайте и си карайте без да се обяснявате!

Добави коментар

Водещи новини