Окошариха мъже, употребили алкохол и наркотици в Пазарджишко

  • 16 декември 2019 13:25

  • 2323
  • 0
Окошариха мъже, употребили алкохол и наркотици в Пазарджишко
© getty images (архив)

Множество проверки на автомобили и техните водачи са извършени през уикенда по време на масираната полицейска акция осъществена на територията на цялата страна, съобщиха от Пресцентъра на ОД МВР-Пазарджик.

В региона в нея взеха участие служители от пътна и охранителна полици На кръстовище в Пещера автопатрул извършил проверка на 29-годишен мъж от Пещера. У него бил открит полиетиленов плик със суха листна маса от глави и съцветия.

Последвал полени наркотест, който реагирал положително на марихуана. Общото количество на намерената дрога е над 9 грама. Сходен е и случая с 20-годишен младеж от Пазарджик. На пътя между Пазарджик и село Бошуля той бил спипан с близо половин грам кокаин.

Заловиха млада дама с раница, пълна с буци амфетамини

По време на засиления контрол по пътищата през двете денонощия служители от пътна и охранителна полиция са засекли общо 6 водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол.

Показателите на дрегерите варират между 1.38 и 2.56 промила. Един шофьор е засечен да управлява мотоциклет без регистрационни табели, а друг поставил на „БМВ”-то си чужди.

И десетимата мъже са задържани в арестите на полицейските управления в областта. Спрямо тях се водят бързи производства.

Последвайте канала на

Novini.bg
2323 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини