Млада родилка от Врачанско изчезна безследно

Млада родилка от Врачанско е в неизвестност 3-ти ден, а близките ѝ я търсят под дърво и камък.

23-годишната Савана Данчева Илиева е от село Остров. Тя е висока 165 см., с тъмно кестенява коса, дълга до раменете, кафяви очи и слабо телосложение. За последно е видяна от баба си, с която живеела, по обяд преди 3 дни. Младата жена е била облечена със сини дънки и тъмно яке, информира bullnews.bg.

Помощ за издирването на младата жена потърси сестра ѝ Аглая Илиева, която живее в Монтана. Щом разбрала за липсата на 23-годишната Савана от баба си, веднага отишла в Остров, взела 6-месечното ѝ бебе и го закарала при майка си в село Галиче.

Над 100 човека и следови кучета издирват изчезналото дете от с. Николаево

Аглая разказа, че младата майка е оставила пеленачето при бабата, след което излязла и повече не се върнала. По думите ѝ, Савана е имала пререкания с мъж от селото, който бил с богато криминално досие. Тя подозира, че в момента въпросният мъж я държи някъде заключена и се подготвя да я прекара зад граница с цел трафик за проституция.

Според хора от Остров, Савана е била много наивна и не се грижела добре за детето си, което изглеждало по-скоро като на 3 месеца и било почти неподвижно. Семейството живеело бедно, а изчезналата често се забърквала с криминално проявени мъже, които най-вероятно са отговорни за липсата ѝ.

Всеки, който има някаква информация за Савана, може да се обади на тел. 0886 56 42 15 – Аглая Илиева.

Коментари

 1. 2019.11.18 | 23:53

  "Тъмно кестенява коса, кафяви очи" "Савана", "Аглая", крими истории, каква да е освен долна мангуста. Да беше изчезнала с малкото си уродче и в бидони. Ваща семка мръсна

 2. 2019.11.18 | 19:35

  Пак циганска истотия

  1. 2019.11.18 | 22:49

   Ходещи мангалски утроби...

  2. 2019.11.18 | 20:33

   аман от к.урволяци

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет