23-годишна наби четири деца в двора на училището в село Бенковски

Проверка по случай на проявена физическа саморазправа от жена спрямо четири деца, в двора на училище в кирковското село Бенковски, извършва полицията в пограничната община.

Това съобщават от Регионалния пресцентър на МВР в Кърджали и уточняват, че проверката е по текстове от НК - за хулиганство. По първоначални данни, вчера, около 14.00 часа, 23-годишна жена нанесла удари с ръце на четири деца - на 9, 11, 12 и 15 години. Според събраната до момента информация, агресивното поведение на жената било предшествано от разправия между брат ѝ и дете от потърпевшата група.

Полицейски инспектор и инспектор от Детска педагогическа стая са започнали работа веднага след подадения сигнал. Материалите по случая са докладвани в Районната прокуратура в Момчилград.
 

Коментари

  1. 2019.10.17 | 15:54

    са от циганския паразит и сега веднага ще, се появи циониския хелзински комитет на сорош.

  2. 2019.10.17 | 15:38

    децата растящи в евроатлантически ценности стават пълни идеотчета. липсата на пръчка води до тотална деградация. но нали такава е крайната цел: безкрайни права, водещи до пълна деградация, която води до пълна ликвидация, което води до обявяването на милата ни родина за резерват. ще ни се случи същото като на бедните индианци, но по нова модерна схема.

  3. 2019.10.17 | 14:41

    малките олигофренчета само от бой разбират, новитепоколения са напълно ненормални деца идиотчета

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет