Младен Маринов: Две са забраните на австралийския гражданин Полфрийман за напускане на България

Забраните на прокуратурата на австралийския гражданин Джок Полфрийман за напускане на страната са две - във връзка с досъдебното производство и във връзка с изтърпяване на наказанието "Лишаване от свобода". Това обясни в Плевен в отговор на журналистически въпрос вътрешният министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, днес.

Той уточни, че това, което се случва по отношение на съдебния процес не е от компетентността на МВР. "В момента австралийският гражданин Полфрийман се намира в дома на дирекция "Миграция" в Бусманци, тъй като по отношение на него директорът на Дирекция "Миграция" е издал заповед за принудителна мярка експулсиране от страната, която е в процес.

"Допълнително по отношение на въпросния гражданин на Австралия има две забрани, наложени от прокуратурата, за напускане на Република България, така че когато всичките условия бъдат изпълнени ние ще приключим и с тази мярка за експулсиране на лицето", подчерта министърът. Той добави, че във вчерашния ден са получили призовка от Върховния касационен съд, която трябва в днешния ден да бъде връчена на австралийския гражданин Полфрийман за явяването му на заседанието, което е насрочено за 23 октомври.

До момента до който има такива забрани няма как да довършим процедурата за експулсиране, каза министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,. Той е в Плевен по повод националното състезание "Пътен полицай на годината - 2019".

Коментари

 1. 2019.09.28 | 17:07

  Корумпираните които му помогнаха да бъде освободен от затвора, ще му помогнат да напусне и държавата както правят с всички големи престъпници. Държавата я превърнаха в частна собственост и за тях законите не съществуват.

 2. 2019.09.28 | 13:19

  Освободили НАТО-вския убиец, но му забраняват да напуска страната... Е, що що го пуснаха от пандиза?

  1. 2019.09.28 | 14:51

   не е АВСТРИЯ А АВСТРАЛИЯ

 3. 2019.09.28 | 14:31

  Разград,Търговище, Силистра,Шумен и Кърджали още ли са част от Булгаристан? Защото гледам турски телевзии се излъчват само, турски знамена, турска реч от всякъде и хора, които възхваляват Турция. МАДЛЕН Маронов си се устрои добре-налапа се се яко с милиарди за тази една година от както е министър.

  1. 2019.09.28 | 14:44

   Ами направи така че да им се приизка да говорят български,смотаняк калпав

 4. 2019.09.28 | 13:20

  ДВЕ СА ЗАБРАНИТЕ - ЕДНАТА Е ЗА ВЛИЗАНЕ В СТРАНАТА, А ДРУГАТА ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ СТРАНАТА. ТОВА САМО В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет