Кметът на дупнишкото село Крайници получи заплашителни писма

  • 23 септември 2019 09:18

  • 669
  • 0
Кметът на дупнишкото село Крайници получи заплашителни писма
© Булфото (архив)

Кметицата на дупнишкото село Крайници, която получи заплашителни писма и чиято къща беше вандализирана, заяви, че няма подозрения кой може да е извършителят на деянията.

През камерите на БТВ Мариана Димитрова поясни, че се намира в добри отношения с всички кандидати за кмет на населеното място. Освен това няма спомен някой да е отправял призиви да се откаже от кметския пост, който заема вече трети мандат.

Съседи и роднини на кметицата също са в неведение кои са вандалите и признават, че са били шокирани от случилото се. Според местните нецивилизованата проява е част от предизборна кампания за местния вот.

По думите на жителите Димитрова си върши добре работата като кмет, предаде БТВ.

От своя страна тя заяви, че случилото се няма да я откаже от това да се кандидатира за нов мандат.

Жената получава три заплашителни писма, които я призовават да се откаже от поста си и да даде път на по-младите. Първото писмо е било изпратено с букет цветя, а третото – с шепа пръст.

Една сутрин жената осъмва с боя, нахвърляна по цялата къща, включително и входната врата. Също така били изпотрошени саксии и дворни цветя.

От МВР обясниха, че се води дознание, а криминалисти работят усилено по случая. На този етап няма заподозрени и задържани.

(Кадър: БТВ)

Последвайте канала на

Радина Лазарова
669 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини