83-годишна жена с опасност за живота след катастрофа във Великотърновско

  • 13 септември 2019 18:37

  • 748
  • 0
83-годишна жена с опасност за живота след катастрофа във Великотърновско
© Novini.bg

83-годишна жена е пострадала тежко при катастрофа. Това съобщи Марияна Христова, говорител на Областна дирекция на МВР - Велико Търново, цитирана от "Фокус".

Произшествието е станало тази сутрин в село Леденик. По първоначална информация лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от 54-годишен мъж, при движение на заден ход е блъснал пешеходката. Тя е откарана във великотърновската болница с фрактура на крака и травма на главата. Настанена е за лечение, с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Катастрофа има и на пътя Велико Търново - Арбанаси - Горна Оряховица. Произшествието е между три леки автомобила. По първоначална информация леко са пострадали две деца на 10 и 12 години. Временно е ограничено движението в района на произшествието. Автомобилите се отклоняват през село Арбанаси.

Два леки автомобила са се ударили и на бул. "България". Пострадали няма. В резултат на това е имало разлив на масло по пътното платно. Същото вече е обработено и обезопасено. Произшествието е обработено по административен ред.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
748 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини