Разследващ разкри потресаващи подробности за килърите от Негован

  • 30 август 2019 08:16

  • 10019
  • 7
Разследващ разкри потресаващи подробности за килърите от Негован
© Кадър бТВ

„Убийството на мъжа и жената, което потресе страната, са извършени много професионално“, коментира в сутрешния блок на бТВ комисар Ангел Бадънков, началник на криминалния отдел в СДВР.

По думите му мъжът е бил доста добър човек и е разказвал много неща на килърите си, с които се познавал от години. Едно от споделените неща е, че той има пари, а банките дават ниски лихви. Това е причината за убийствата, които са извършени в кв. „Гоце Делчев“, а след това в бидони са изхвърлени край Негован.

Убийствата са извършени с пистолет със заглушител. След като телата са били разчленени в банята в апартамента в столичния квартал, тя е почистена много добре с белина, а жилището е проветрено.

Бадънков обясни, че след извършените варварски убийства от Пламен  Шляпашки  и  Георги Нанков е станало ясно, че в апартамента на жертвите пари от продажба на апартамент няма. Там Пламен и Георги са открили само малка сума пари и бижута на жената. Те са били подарени след това на съпругата на Георги и полицаите са ги открили е нея.

Разследващият разкри, че първо са установени килърите и седем дни са следени. След като е станала ясна обаче личността на жертвите и са предприети действия по задържането на Пламен и Георги.

По думите на комисар Ангел Бадънков Пламен  Шляпашки  и  Георги Нанков са имали изключително силна връзка по между си.

„Нулева ценностна система имат Пламен и Георги. Те са просто едни паразити“, каза комисар Бадънков и поясни, че е отвратен от случилото се.

„Жертвите са били много стойностни хора. Мъжът е бил един от най – добрите треньори по борба“, заяви още полицейският началник.

Последвайте канала на

Десислава Станева
10019 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2019.08.30 | 16:43

7

Хора без морал и с " нулева ценностна система" е имало, има и ще има винаги и навсякъде по свата...
Когато обаче живееш в държава, където всеки може да прави каквото си поиска и това да му се размине, ето такива неща се случват.

2019.08.30 | 09:43

3

При бай Тошо тия двамата вече да са разстреляни без съд и присъда...!Но при еврогейската демокрация я им дадат 10-20 години ,я не...

Наглец

2019.08.30 | 16:33

6

Или не си живял по времето на бай ти Тошо, или сега лъжеш нагло и целенасочено про-комунистически! Мисля, че е второто, но няма кой да ти се върже. Само си спомни, че дори и тримата турци, които взривиха влака, бяха първо осъдни според тогава действащия закон.

Не нам тия!

2019.08.30 | 09:52

4

Навремето имаше една голяма "клечка" из МВР-то с тази рядка фамилия.Този навярно и син или внук на "клечката"..
А изреченията, които непрекъснато се повтарят из медиите: Едикой си "разкри, че първо са установени килърите и седем дни са следени" дава основание да се поставят под съмнение тези твърдения, освен това са и прекалено нелогични за конкретния случай.
Първо - дъщерята е търсила от чужбина майка си да я чуе,но не е успяла.Второ- разпознала е дрехите на майка си, показани от куките по телевизията.Трето - сигнализирала е,че разпознала дрехите на майка си.Четвърто -куките са поставили секретни постове и камери около блока, в апартамента;проследили са тези,които влизат и излизат от апартамента;видели са че тършуват;чули са какво за си говорят ,и хоп - прангите.Разбира се,че това няма да бъде видяно и прочетено в кориците на делото, защото ако е вършено,а то е вършено, няма как да стане без съдебна разрешение.
Все пак фала на полицаите,барабар с началниците им !

?

2019.08.30 | 16:30

5

Толкова много глупости си написал на едно място, не ти ли се схвана мозъка да ги изръсиш всички на куп?

Седесарска действителност

2019.08.30 | 09:03

2

Новините от САЩ вече нищо не струват пред родната седесарска престъпност. Радвай се, Костов, демокрацията победи.

Зрител

2019.08.30 | 08:49

1

Странно колко трудно се изразяваше този началник...

Добави коментар

Водещи новини