Проф. Радулов: Мартин осъзнава какво е направил, но не му се струва необичайно

  • 20 август 2019 08:00

  • 2441
  • 1
Проф. Радулов: Мартин осъзнава какво е направил, но не му се струва необичайно
© Novini.bg (архив)

Изненадващо е, че служебният адвокат напусна защитата на Мартин Трифонов, защото той не носи отговорност, че е бил избран. Може би той е баща и не иска да защитава убийство, извършено по подобен начин. Това заяви експертът по национална и международна сигурност и бивш главен секретар на МВР проф. д-р Николай Радулов в сутрешния блок на БТВ.

"Проблемът в престъпленията, които коментираме се състои в това, че всички извършители са имали много сериозно криминално досие. Той е бил известен на полицията и тя е трябвало да го наблюдава. Било е сигурно, че отново ще извърши престъпление", каза още той.

"Средствата, които дадоха за акцията по издирването му са в пъти повече, от парите, които можеше да се дадат за наблюдение. Има 700 осъдени, за които властта не знае къде са", допълни проф. д-р Радулов.

"Мартин Трифонов осъзнава какво е направил, но не му се струва необичайно. Той съжалява, защото ако не го беше направил, нямаше да бъде арестуван", коментира експертът.

"И при адвокатите, които също са хора, има борба на мотиви", допълни по темата бившият началник на ЦСБОП Тихомир Стойчев.

"Криминализацията на обществото се засилва. Има скок на сексуалните престъпления с 10%. Имаше информация, че Мартин е импотентен", коментира той.

"Химическата кастрация я има в много държави, дори и в съседна Северна Македония", завърши Стойчев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2441 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.08.20 | 10:28

1

Ами в САЩ не е необичайно такива психопати и олигофрени да ги евтаназират със спринцовката!
Само в ЕС европейскочервените педали-антихристияни защитават извършителите и се опитват да помагат на убийците, за да разрушат всякакви човешки ценности и да предизвикват хаос в обществото като по тоя начин служат на рогатия си господар от подземния свят!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини