Двама зад решетките заради наркотици

  • 06 август 2019 14:54

  • 575
  • 0
Двама зад решетките заради наркотици
© getty images

Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и криминалисти от областната дирекция в Шумен установиха и задържаха двама местни жители за притежание на наркотични вещества.

На 4 август, по време на специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества била извършена проверка на двама 23-годишни младежи на ул. “Владайско въстание“ в града. Тя била провокирана от съмнителното държание на младежите, след като забелязали полицейските служители.

След като била установена самоличността и последвалия личен обиск в 23-годишен мъж била намерена бучка с бяло прахообразни вещество, което при направения полеви наркотест реагирало на „амфетамин“. В чантичката му била намерена и електронна везна. Намерени са 10 таблетки зелени на цвят, които по негови данни били „екстази“.

 Извършени са претърсвания в обитаваните от тях жилища. В дома на мъж са били намерени и иззети найлонов плик с 20 броя семена канабис, около един грам марихуана , поставена в найлонов плик, електронна везна и гриндер. В имот в Шумен, обитаван от мъж, са намерени и иззети около 25 гр. суха листна тревна маса- по негови данни „чай за пушене“.

Двамата били задържани за срок до 24 часа.

Последвайте канала на

Калина Христова
575 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини