Полицаи задържаха надрусан шофьор

  • 29 юли 2019 13:27

  • 533
  • 0
Полицаи задържаха надрусан шофьор
© Булфото (архив)

След гонка, полицаи задържаха надрусан шофьор с редица нарушения.

На 27 юли в Русе, полицаи са забелязали лек автомобил да се движи по бул. "Генерал Скобелев" в посока ул. "Борисова", като преминал на червен сигнал на светофара и завил към центъра.

Последвало е преследване на автомобила, към което се присъединил втори екип от Първо РУ. На кръстовището между  ул. "онстантин Иречек" и ул. "Буров", колата се е завъртяла срещу посоката на движението.

Патрулните автомобили са спрели в близост и униформените слезли и се насочили към нея. В това време водачът потеглил, криволичейки към служителите и закачил с предната броня крака на единия от полицаите, след което предприел движение на заден ход по ул. "Константин Иречек" и ул. "Пенчо Славейков", където в началото на улицата е блъснал паркиран до тротоара лек автомобил, след което спрял и последвало задържането му.

При изясняване на самоличността му е установено, че той е 36-годишен мъж, а с него е пътувала собственичката на колата 31-годишна жена. При извършените справки, за колата е изяснено, че е с прекратена регистрация, а за поставените на нея табели, че са издадени за друго моторно превозно средство.

При оглед на возилото полицаите са намерили в него общо четири малки бучки бяло кристалообразно вещество - амфетамин - метамфетамин, а също и 5 спринцовки с кафява течност в тях.

Последвайте канала на

Десислава Станева
533 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини