Куче нахапа две деца в Асеновград

  • 10 юли 2019 10:00

  • 1523
  • 1
Куче нахапа две деца в Асеновград
© Pixabay

Улично куче нахапа две деца в Асеновград. В социалните мрежи жителите на Асеновград се готвят за протест, тъй като градът се е напълнил с бездомни кучета, а общината не е предприела никакви мерки.

8-годишното дете от Асеновград, нахапано от агресивното животно, е получило разкъсна рана на крака и наранявания в областта на ухото, разказаха близки на семейството. След двудневни грижи в Клиниката по ортопедия и травматология на УМБАЛ "Свети Георги", детето е изписано днес, съобщиха от Нова телевизия.

Инцидентът се е разиграл на улица "Отец Паисий" тази неделя. Около 18 часа момчето, заедно със свои приятели, се прибирало вкъщи, когато внезапно пред тях изскочило кучето и нападнало децата. 

Хора наоколо веднага се притекли на помощ и сигнализирали и на тел. 112. На място пристигнала линейка, която откарала пострадалото момче в болница в Пловдив.

За случая е сезирана Районната прокуратура в Асеновград, жалба ще баде подадена и до общинската администрация в града. 

Това е втора жалба срещу същото бездомно животно, нападнало друго друго дете няколко дни преди този инцидент. Хората в района настояват за незабавни мерки и справяне с безстопанствените кучета, които все повече се множат.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1523 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.07.10 | 11:51

1

Кучетата са по-важни от хората и децата ни. За това ще има още нахапани, разкъсани и убити деца, майки и младежи.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини