Младежи изпочупиха охранителна камера на моста на централния плаж в Бургас

Младежи в тийнейджърска възраст, практикуващи скокове в морето от Моста, въпреки че са забранени, са счупили охранителната камера за видеонаблюдение, монтирана на асансьора за хора с увреждания там. Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас.

Случката е заснета на 7 юни и показва десетина момчета и едно момиче, които се забавляват, скачайки от парапета на Моста. Скоковете в морето от Моста на Бургас не са от вчера, но това не ги прави позволени и по-малко опасни. Ангажимент за безопасността на децата в района на Моста имат техните родители, които трябва да наблюдават и контролират действията на подрастващите.

Явно знаейки за забраната, тийнейджърите все пак решават да продължат да практикуват хобито си необезпокоявано и анонимно, затова едно от тях се покатерва и обръща камерата, за да не ги снима повече.

Община Бургас повтаря на своите жители да не унищожават, вредят или пипат камерите за видеонаблюдение в града. Добре е да се знае, че те изпълняват превантивна функция и пазят жителите и гостите на града от кражби, посегателства и други криминални деяния.

Коментари

 1. 2019.06.18 | 12:44

  Един от най-хубавите градове с най-много Рогачево..въй,въй,лицее

  1. 2019.06.18 | 21:28

   И убави брантии за челастрене

  2. 2019.06.18 | 12:45

   рогачи имах в предвид, ама те си знаят

 2. 2019.06.18 | 13:30

  Чак пък да са я изпочупили?

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет