Явор Колев разкри какви са педофилските схеми в интернет

От началото на годината сме заловили над 25 души, обвинени в педофилия. Всички те са българи от различни градове в страната. Повечето от тях са мъже, но има и жени. Това заяви началникът на отдел киберпрестъпност в ГДБОП Явор КолевЯвор КолевКомисар Явор Колев е роден на 14 април 1964 година в семейство на научни работници. Колев  учи в пред "Всичко коз" по Канал 3.

"Обикновено извършителите на тези престъпления са мъже на възраст между 20 и 50 години. Заловените нямат общо един с друг. Те са хора, които се занимават и с разпространение на сексуални материали с участието на деца", каза още той.

"Извършителите често създават профили в социалните мрежи на малки деца и търсят приятелството на момчета и момичета. След това ги приканват да им изпратят снимки по бельо или без него, като последва и изнудване. Под заплахи ги приканват да извършват сексуални действия пред камера. Притежавайки тези клипове, те продължават изнудването и накрая може да се стигне до реален контакт в реалното пространство", разкри Колев.

"Педофилите са много добри психолози и водят разговор с детето много време преди да го предразположат да покаже части от тялото си", коментира началникът на отдел киберпрестъпност в ГДБОП.

"Децата на възраст между 7 и 12 години са много доверчиви", завърши Явор КолевЯвор КолевКомисар Явор Колев е роден на 14 април 1964 година в семейство на научни работници. Колев  учи в.

Коментари

  1. 2019.06.05 | 15:07

    Имам един въпрос Яворе: Какво ще кажеш за гей-парада? Другото не е интересно.

  2. 2019.06.05 | 00:51

    За тези - дайте ги на площада! Не вярвам на др само на човешкия гняв

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет